Bas zato sto ima 15 godina TREBA DA RADI OSNOVNE VEZBE, da nauci kako da ih izvodi, da ego ostavi ispred teretane. A ne da radi podlaktice!
edit:
da bih ti docarao zasto ti ovo tvrdim, moram da izvucem neke cinjenice.
15 godina
180-85, 25% bf
Zeli misicnu masu
dva puta nedeljno podlaktice, radi i kako on kaze vrat
U tim godinama, to je ono razmisljanje, imam 100kg, sve salo, ali sam krupan i veliki preko majice i to je kul, super izgledam
Fitnes, bb, nije to. Cilj je lepo telo, zdravo telo.
Pravi savet za njega je, drzi se osnova, skini procenat masti, izvadi krvnu sliku, hormone.
Kad smrsas, vidi na cemu si, psotepeno podizi hranu. Kad izgradis neku misicnu masu, onda razmisljaj o zaostalim partijama, popravi ih. Pa opet dijeta, pa opet masa i tako u krug. Za pocetak, shvati da je najvaznija ishrana, pa tek onda trening (naravno, i on mora maksimalno da se odradi, ali ne sad da se zamlacujes podlakticama)
A ti, Slobodane, mogao bi nesto da naucis od Voje, koji je drugi moderator i koji ima dosta bolji stav i pristup svemu.
Ako se ovo nekome ne svidja, nije problem da se obrise.
Nije poenta da svakome protivrecis. Ipak si, moras priznati, jako mlad, sa dosta manje iskustva od nekih clanova ovde. Ovo je moj dobronamerni savet, jer cilj ovog foruma nije da namecemo jedno misljenje, vec da diskutujemo i dodjemo do resenja,a ujedno cujemo i vise predloga. Moj odgovor ovde je prema tebi grublji, jer si i sam u svojim odgovorima takav.