General Bodybuilding Discussion > Članci

KAKO SE HRANE PRO BILDERI

<< < (10/19) > >>

Vladar:

--- Citat: Filip Jovanovic  Januar 17, 2009, 09:59:45 posle podne ---to bi bilo ekstra,da gucnem kazein svaki put kad se probudim...samo neznam dal bi smeo da stoji

--- Kraj citata ---

Ne treba da stoji, ko se odluci na ovu opciju (recimo oni koji spavaju vise od 7-8 sati) ide sejk sa kazeinom, a pored flasica vode koju ces usuti u sejk u izmutiti kad i ako se probudis u pola noci.

Ali avaj, ja spavam max 6 sati po noci i ne pada mi na pamet da se budim specijalno zbog hrane - ako kontinuirano unosim 6 obroka tokom dana napredujem savrseno i vjerujem da je to za 99% ljudi idelano, ovi sto misle da im treba vise i bolje od ovog jednostavnog rasporeda jer ne napreduju vjerujem da grijese negdje drugo. Kazem opet za veliku vecinu.

Takodje, posni sir slabo nabavaljam jer ga ima malo po prodavnicama u CG a i ljubitelj sam mesa, pa uvece jedem bezmasnu govedinu. Probajte pa vidite sta vam odgovara, nista ne bih iskljucivao, ali obicno ono najednostavnije radi savrseno samo ga treba primjenjivati u kontinuitetu.

TeH FiLiP:
slazem se potpuno :)

bojan lepojevic:
i mene kopkalo to za stajanje u vodi, al drzacemo prah u sejku i vodu sa strane..ako se probudim cepam, ako ne..radije je cu doooobro odspavati, sto nikad nije slucaj jbg..cak sta vise, sve bih menjao za dobar san.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Filip Jovanovic  Januar 17, 2009, 10:13:02 posle podne ---al to bas ne valja,nista ne moze da zameni kontinualan san,mnogo je bitnije vezati tih 8 sati il kolko nego se buditi da bismo uosili protein (i to u vreme kad nam hormoni koji nam trebaju za ugradnju prot spavaju,a kortizol raste)

--- Kraj citata ---

TACNO TAKO!!!
buditi se u sred noci moze samo da bude kontraproduktivno tj remetiti REM fazu sna moze samo da izazove porast kortizola

djake:
Meni je to budjenje veliki problem, jer prilicno kasno treniram-trening mi pocinje oko 19-19:30, i za vreme treninga popijem 1,5-2 litre vode, plus posle pwm, i nekada mi se desava da se budim i po dva puta u toku noci...znam da to nije dobro, ali ne znam kako da si pomognem...:(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju