General Bodybuilding Discussion > Članci
Palumbo dijeta
The_Bulldog:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 07, 2008, 12:15:16 posle podne ---dobro pripremljen text poloms.
samo meni jedna stvar nece biti jasna nikada.
mi smo recimo o vome rasprvljali na nekoliko stranica..detaljno objasnjeno do u detalje kako rade pricipi keton dijete itd.
pa onda cak i neko ko sada kaze SVAKA CAST,kada sam mu ja rekao da radi ovu dijetu..on me nazvao nakon 3 dana i rekao da se vuce po kuci kao pas..da nema snage...da oje oov propast...bla..bloa..bla..ali eto..izlgeda da stvarno treba da neko prevede od palubma bilo sta koji je odista vrhunski strucnjak i onda da neko ko nikada nista i nije probao kaze SVAKA CAST samo iz razloga sto je to napisao palubomo a neko preveo a pri tome neznajcui osvone principe delovanja iste...
zalosno i smesno razmisljanje jebiga..
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12046.30.html
--- Kraj citata ---
Pedja, jel' ovo nesto na moj racun ? Mislim, ne nalazim se u tvojim recima jer nit' sam sa tobom razgovarao o dijetama ili te zvao - mada rekoh Polomcu svaka cast, a tvoja poruka odmah iza moje...Pa, rekoh da proverim samo ?
bulaja:
Pedja , sad sam procitao sta si pisao na topik ketogena dijeta i svaka chast na detaljnom pojasnjenju . Ja imam pitanje za tebe samo .Posto sam prije 30.ak dana reducirao uh na nekih 100 grama dnevno a proteine drzao na 3 gr po kilogramu , i ishao na kardio skoro svaki dan ,trening sa tegovima 5 puta sedmicno , i imao sam "solidne" rezultate,sa nekih 95 kilograma na visinu od 188 doshao sam na 92 trbusnjaci se kao nesto malko naziru ali josh je tu dosta sala na bokovima , ali sad je u zadnje maltene sve stalo , pa sam mislio da probam i ketogenu dijetu , a i ovu tvoju sa rotacijom uh. Vrlo sam uporan i znam da mi nece predstavljati problem , samo me zanima sa kojom da idem prvo ? Jeli bolje da radim ketogenu jedno 30 ,40 dana , pa onda da krenem sa rotacijom uh , ili obrnuto ?
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Pedja, jel' ovo nesto na moj racun ? Mislim, ne nalazim se u tvojim recima jer nit' sam sa tobom razgovarao o dijetama ili te zvao - mada rekoh Polomcu svaka cast, a tvoja poruka odmah iza moje...Pa, rekoh da proverim samo ?
--- Kraj citata ---
ne..nenznam u kom delu si si ti u opste pronasao
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bulaja Oktobar 07, 2008, 01:43:49 posle podne ---Pedja , sad sam procitao sta si pisao na topik ketogena dijeta i svaka chast na detaljnom pojasnjenju . Ja imam pitanje za tebe samo .Posto sam prije 30.ak dana reducirao uh na nekih 100 grama dnevno a proteine drzao na 3 gr po kilogramu , i ishao na kardio skoro svaki dan ,trening sa tegovima 5 puta sedmicno , i imao sam "solidne" rezultate,sa nekih 95 kilograma na visinu od 188 doshao sam na 92 trbusnjaci se kao nesto malko naziru ali josh je tu dosta sala na bokovima , ali sad je u zadnje maltene sve stalo , pa sam mislio da probam i ketogenu dijetu , a i ovu tvoju sa rotacijom uh. Vrlo sam uporan i znam da mi nece predstavljati problem , samo me zanima sa kojom da idem prvo ? Jeli bolje da radim ketogenu jedno 30 ,40 dana , pa onda da krenem sa rotacijom uh , ili obrnuto ?
--- Kraj citata ---
urdi prvo ketogenu dijetu...ali najduze 4 nedlje..pa onda probaj malo da se igras sa UH..
The_Bulldog:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 07, 2008, 02:53:40 posle podne ---
--- Citat ---Pedja, jel' ovo nesto na moj racun ? Mislim, ne nalazim se u tvojim recima jer nit' sam sa tobom razgovarao o dijetama ili te zvao - mada rekoh Polomcu svaka cast, a tvoja poruka odmah iza moje...Pa, rekoh da proverim samo ?
--- Kraj citata ---
ne..nenznam u kom delu si si ti u opste pronasao
--- Kraj citata ---
Ma, ucinilo mi se...Sve OK.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju