General Bodybuilding Discussion > Članci

Palumbo dijeta

<< < (4/16) > >>

bulaja:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 07, 2008, 02:59:00 posle podne ---
--- Citat: bulaja  Oktobar 07, 2008, 01:43:49 posle podne ---Pedja  , sad sam procitao sta si pisao na topik ketogena dijeta i svaka chast na detaljnom pojasnjenju . Ja imam pitanje za tebe samo  .Posto sam prije 30.ak dana reducirao uh na nekih 100 grama dnevno a proteine drzao na 3 gr po kilogramu , i ishao na kardio skoro svaki dan ,trening sa tegovima 5 puta sedmicno ,  i imao sam "solidne"  rezultate,sa nekih 95 kilograma na visinu od 188 doshao sam na 92  trbusnjaci se kao nesto malko naziru ali josh je tu dosta sala na bokovima ,  ali sad je u zadnje maltene sve stalo , pa sam mislio da probam i ketogenu dijetu , a i ovu tvoju sa rotacijom uh. Vrlo sam uporan i znam da mi nece predstavljati problem , samo me zanima sa kojom da idem prvo ? Jeli bolje da radim ketogenu jedno 30 ,40 dana , pa onda da krenem sa rotacijom uh , ili obrnuto ?

--- Kraj citata ---

urdi prvo ketogenu dijetu...ali najduze 4 nedlje..pa onda probaj malo da se igras sa UH..

--- Kraj citata ---

Okej , hvala , tako cu i da uradim.

Vexxx:
Ja ne mogu da izvuchem iz tog jelovnika 3gx90kg= 270g... Mozda ne rachunam neshto dobro... I josh pitanje.. Da li se to odnosti na 90kg chiste mishicjne mase ili na celokupnu masu?

djake:

--- Citat: Vexxx  Oktobar 07, 2008, 06:50:49 posle podne ---Ja ne mogu da izvuchem iz tog jelovnika 3gx90kg= 270g... Mozda ne rachunam neshto dobro... I josh pitanje.. Da li se to odnosti na 90kg chiste mishicjne mase ili na celokupnu masu?

--- Kraj citata ---

Pa pise da se odnosi na vezbaca od 90-tak kg....sracunaj ponovo...

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Ja ne mogu da izvuchem iz tog jelovnika 3gx90kg= 270g... Mozda ne rachunam neshto dobro... I josh pitanje.. Da li se to odnosti na 90kg chiste mishicjne mase ili na celokupnu masu?
--- Kraj citata ---

SLABO RACUNS ...OCIGLEDNO...

--- Citat ---5 celih jaja ( valjalo bi OMEGA. One gotovo nesadrze zasićene masnoće i imaju mnogo OMEGA-3 masti),i dodati jos 4belanceta.
--- Kraj citata ---

15-20 gr belancviena

[quoteOBROK # 2
Shake: 50g proteina ][/quote]

2 merice obicno imaju oko 46 gr proteina..naravno..neki dobar protein

--- Citat ---8oz piletine 1/2-solje sa orasima ili badema
--- Kraj citata ---

8 oz je oko 230 gr...sto bi dalo oko 46-48 gr belneacivna.

--- Citat ---OBROK # 4
isto kao drugi
--- Kraj citata ---

opet imas 2 merice tj 46gr ptoteina

--- Citat ---OBROK # 5
8oz lososa, sabljarke, ili crvenog mesa sa zelenom salatom (bez paradjza,sargarepe, ili crvene paprike) sa 1 kasikom maslinovog ulja ili orah-australski ulje i sirce
--- Kraj citata ---

da se mnogo ne zamramo..opet 9 Oz i 46-48gr proteina.

--- Citat ---OBROK # 6
kao drugi ili kao prvi obrok
--- Kraj citata ---

2 merice..46 gr...

MISLIM DA JE SVE I VISE NEGO JASNO.....

Vexxx:

--- Citat: djake  Oktobar 07, 2008, 07:07:35 posle podne ---
--- Citat: Vexxx  Oktobar 07, 2008, 06:50:49 posle podne ---Ja ne mogu da izvuchem iz tog jelovnika 3gx90kg= 270g... Mozda ne rachunam neshto dobro... I josh pitanje.. Da li se to odnosti na 90kg chiste mishicjne mase ili na celokupnu masu?

--- Kraj citata ---

Pa pise da se odnosi na vezbaca od 90-tak kg....sracunaj ponovo...

--- Kraj citata ---

Pa jbga.. Vezbach moze da ima 130kg i 25% bf pa zato pitam...

Inache izvinjavam se prerachunah se... I rachunao sam protein kao 2 merice THE Whey-ija a to je neshto manje neg ovde predvidjeno... no to je ne bitno... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju