General Bodybuilding Discussion > Članci
Palumbo dijeta
MarK3:
Smanji zumanca, povecaj belanca ;) I jos mesa ubaci.
Naturalni:
dobro ti je rekao mark3 jedes 12 zumanceta dnevno puno je to,onda obrok 2 i 3, 30g proteina,a obrok 4, 60g preoteina,i obrok 5,60g proteina .nisu mi jasni ti obroci 2 i 3,jel to merica proteina ako jeste izbaci to i ubaci cvrst obrok,znaci sve je ok,samo izbaci toliko masti iz zumanceta i ubaci laneno ulj ili maslinovo,i to meso bolje malo raspredii,od 600g mesa mozes napraviti 3 obroka po 200g,sto je za tvoju tezinu dosta.pozz
Polomac:
Smanji u prvom obroku za 2 zumanca,ali dodaj 2 belanceta...
Smanji badem na 30gr...nekad uzmi orahe umesto badema,nekad obicne nekad indijski,variraj...
Smanji u zadnjem obroku na 1,2 zumanceta,ali dodaj za isto toliko belanca...
nix:
Dobro ali onda ako smanjim zumanca i bademe na 30gr kako onda da zadovoljim 1gr masti/kg=100gr?
2 i 3 obrok jeste protein i to ne mogu da menjam,e sad malo glupo ali eto da napisem govori se u nekim temama koje mi je brat prezentovao o nekim omega 3 jajima(free range kokoske) pa posto to ne moze ovde kod nas da se nadje onda pretpostavljam da je nesto najblize tome ona domaca jaja od ne tovljenih kokoski
Laneno i riblje ulje ne mogu da nadjem a maslinovo uzimam 1 supenu kasiku dnevno
E narode hvala sto se interesujete za mene,ja ne mogu da pisem cesto ali zato kad sam kuci buraz mi prezentuje gomilu korisnih tema pogotovu iz rublike clanci
Naturalni:
pa onda povecaj maslinovo ulje,ubaci jos jednu supenu kasiku dnevno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju