General Bodybuilding Discussion > Članci

Re: MILOS SARCEV-post workout supplement

<< < (4/20) > >>

Markoni:

--- Citat: pedjos ---markoni ja bi samo da mi kazes posto to te nisam nikada ni pitao..jel tvoj cilj masa ili nesto drugo????
--- Kraj citata ---

masa , pa on i kaze da sportisti koji su u bulk fazi treba da uzmu jedan posle treninga i drugi 30-60 min. nakon prvog shakea .

Pedja_Petrovic:
a sta sve stavis u shake br 1 a sta u shake br 2......

ma ustvari hocu da ti kazem da te shakeovi sigruno nece uciniti velikim...eto to hocu.....da je tako ja bi svakih 15 min zderao jedan..pa makr se i udavio u tome svemu.....ja sam dnevno pio pom 5 puta protein..ne kazem da ne valja...naprotiv...ali ako ti pijes 2-3 shake a jedes 2 puta od tog posla nema nsita..

Markoni:

--- Citat: pedjos ---a sta sve stavis u shake br 1 a sta u shake br 2......

ma ustvari hocu da ti kazem da te shakeovi sigruno nece uciniti velikim...eto to hocu.....da je tako ja bi svakih 15 min zderao jedan..pa makr se i udavio u tome svemu.....ja sam dnevno pio pom 5 puta protein..ne kazem da ne valja...naprotiv...ali ako ti pijes 2-3 shake a jedes 2 puta od tog posla nema nsita..
--- Kraj citata ---

jedem 6 puta najmanje , a shake pijem 3 puta , on kaze da se uzimaju dva shakea zato sto su u tecnom stanju i brze se absorbuju a time skracujemo vreme oporavka .

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---

--- Kraj citata ---

jedem 6 puta najmanje , a shake pijem 3 puta , on kaze da se uzimaju dva shakea zato sto su u tecnom stanju i brze se absorbuju a time skracujemo vreme oporavka .
--- Kraj citata ---
......3 shake identicno ista??????

Markoni:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
......3 shake identicno ista??????
--- Kraj citata ---

ne prvi koji pijem pre treninga je samo whey , a dva posle treninga sa whey(hidrolizat) i dekstroza , mada jos nisam probao da mi drugi shake posle treninga bude whey i dekstroza ali danas cu da probam .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju