Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
GORAN_ILIC:
Steta sto Bebac nije ovde da prokomentarise malo, voli on to, mislim ovo.... ;D ;D ;D
MarK3:
--- Citat: GORAN_ILIC Septembar 16, 2009, 07:01:25 posle podne ---Steta sto Bebac nije ovde da prokomentarise malo, voli on to, mislim ovo.... ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pa verovatno je zauzet pripremama jer ce u nedelju pokazati koliko je ponosan na sebe :D :D :D
MALER:
--- Citat: MarK3 Septembar 16, 2009, 07:15:20 posle podne ---
--- Citat: GORAN_ILIC Septembar 16, 2009, 07:01:25 posle podne ---Steta sto Bebac nije ovde da prokomentarise malo, voli on to, mislim ovo.... ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pa verovatno je zauzet pripremama jer ce u nedelju pokazati koliko je ponosan na sebe :D :D :D
--- Kraj citata ---
Rekao mi je bebac da ti kažem da će tebe da vodi na paradu i da će oči da ti iskoče...e sad šta mu to znači.... ;D ;D ;D
GORAN_ILIC:
Ha,ha,ha.... bio sam u Beogradu 2001 na Terazijama i sa terase gledao prvu propalu gej paradu gde su ucesnici popili velike batine/
Stvarno nemam nista protiv njih, ali covece... ma koj moj se eksponiraju, osecam da ce haos da bude za vikend.
Ma nije normalan onaj ko im je odobrio tu glupost od setanja i javnog pokazivanja ??? ???
MALER:
--- Citat: GORAN_ILIC Septembar 16, 2009, 07:53:59 posle podne ---Ha,ha,ha.... bio sam u Beogradu 2001 na Terazijama i sa terase gledao prvu propalu gej paradu gde su ucesnici popili velike batine/
Stvarno nemam nista protiv njih, ali covece... ma koj moj se eksponiraju, osecam da ce haos da bude za vikend.
Ma nije normalan onaj ko im je odobrio tu glupost od setanja i javnog pokazivanja ??? ???
--- Kraj citata ---
Hahaha GORAN bio izvidnica...al si ih zeznuo pa im nisi javio da dolaze navijači hahahahahhahahhaa !!!
Mora da je bio divan pogled hahahaha mogu samo da zamislim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju