Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
H2SO4:
a sko slucajno neko od pederasha 'polozi zivot pred nadmocnim neprijateljem' , vec vidim kako ce ga uzdizat za sveca i organizovat sahranu na aleji velikana.
MarK3:
--- Citat: GORAN_ILIC Septembar 16, 2009, 07:53:59 posle podne ---Ha,ha,ha.... bio sam u Beogradu 2001 na Terazijama i sa terase gledao prvu propalu gej paradu gde su ucesnici popili velike batine/
Stvarno nemam nista protiv njih, ali covece... ma koj moj se eksponiraju, osecam da ce haos da bude za vikend.
Ma nije normalan onaj ko im je odobrio tu glupost od setanja i javnog pokazivanja ??? ???
--- Kraj citata ---
Sta reci - fantomka je tu , nedelja pravac za BG ;D
Вучко:
Море, најсумЉивији су ови што највише пишу како би их поломили,осакатаили и набили им те екстремитете тамо где сунце не сија :P
Знате оно : ко о чему курва о поштењу ;D :D
лолек :)
sasacg:
--- Citat: H2SO4 Septembar 16, 2009, 07:57:30 posle podne ---a sko slucajno neko od pederasha 'polozi zivot pred nadmocnim neprijateljem' , vec vidim kako ce ga uzdizat za sveca i organizovat sahranu na aleji velikana.
--- Kraj citata ---
Ionako su svakakve bachali tamo u poslednje vrijeme ;D
aleksandarn14061987:
--- Citat: BokY_LA Jun 14, 2009, 12:16:48 pre podne ---http://www.youtube.com/watch?v=WlbeeKmAo7U
ako se ponovi neka bude jos veca ludnica! Idemo da mlatimo !
kao sto je sasha rekao treba ih @#%^!@ i %^!@#@
--- Kraj citata ---
Aaaaaa jbt koji debili ! Prvi put sam sada vidio ovaj video snimak. Da ne povjeruje covjek. Ni ja ne podrzavam paradu... Ali ovo brateeee... Pa policija treba da nosi bacac plamena i da ugljenise svakog ko pridje na 10 m. Pa zar moze covjeka pogoditi ciglom u glavu Bog te jebo! Uzas!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju