Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (40/65) > >>

duh:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 17, 2009, 01:53:45 posle podne ---
--- Citat ---Mi u usranu evropu ako vako nastave nikad uci necemo,a niti mecku voziti.
--- Kraj citata ---

kamo srece da u tu evropi NIKADA I NE UDJEMO
oanj ko nije bio pojma nema i prica budalstine.
2012 kada udjemo u eu jka bioh voleo da se ti junaci koji sada zgovarju to onda jave kada budu gladni hleba i budu radili po 12-13 sati dnevno a imali jos goru policijsku drzavu nego sto je sada
vi ljudi niste svesni da je ta usrna unija obicno zlo!!
najvece zlo koje se coveku moze dogoditi
pa posalji samo pitanje bilo kom slovencu,madjaru,bugaru....pita ih..kako im je u eu

--- Kraj citata ---

Pa i jeste zlo, ali nas su bas zbog toga bombardovali  jer slobo nije hteo sa vlasti pa u hag, i stalno neki patriotizam smo glumeli a bas taj isti slobo nas je krao, danasnji tajkuni su bas za vreme njega zaradili prve milione.

I sad dok Miskovic i kompanija sa ses satelita pecaju ribu na havajima, mi ovde rasplavamo o nekim budalama sto ce za dva dana da ostanu bez glave, i jedne i druge jer im nijedna i ne treba.

Stalno smo terali neki inat, pa je zato po njima srbija leglo nekih haskih begunaca (pre reci penzionera koji su nekad mozda bili nesto).

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---a i jeste zlo, ali nas su bas zbog toga bombardovali  jer slobo nije hteo sa vlasti pa u hag, i stalno neki patriotizam smo glumeli a bas taj isti slobo nas je krao, danasnji tajkuni su bas za vreme njega zaradili prve milione.
--- Kraj citata ---

ma ovo covece nema veze sa temom
pitanje
JEL SI BIO BILO GDE U ZADNJE VREME TJ U I JEDNOJ ZEMLJI EU pa neko to bude i majdarska na nekoliko dana kada ti toliko volis tu evropi i jedva cekas da dode ovamo.
cuj slobo kriv...o jebem te zivote,,,pa ko je rekao da on nije bio lopov i sve crno..a sta je ovo danas?
pederi mlate kitama po cesti?
sutra ce doci da trazi tvoj posao i tvoj gazda ce mu reci NEMA on ce da ode plati toj evropi pa CES TI DA DOBIJES NOGU U GUZICU a on kurac u dupe ce i dalje da prima i radi na tvom emstu jer ga je tvoj gazda diskriminsao...
malo je slobo tukao stoku...MALO...veruj mi..

sasacg:

--- Citat: duh  Septembar 17, 2009, 03:23:01 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 17, 2009, 01:53:45 posle podne ---
--- Citat ---Mi u usranu evropu ako vako nastave nikad uci necemo,a niti mecku voziti.
--- Kraj citata ---

kamo srece da u tu evropi NIKADA I NE UDJEMO
oanj ko nije bio pojma nema i prica budalstine.
2012 kada udjemo u eu jka bioh voleo da se ti junaci koji sada zgovarju to onda jave kada budu gladni hleba i budu radili po 12-13 sati dnevno a imali jos goru policijsku drzavu nego sto je sada
vi ljudi niste svesni da je ta usrna unija obicno zlo!!
najvece zlo koje se coveku moze dogoditi
pa posalji samo pitanje bilo kom slovencu,madjaru,bugaru....pita ih..kako im je u eu

--- Kraj citata ---

Pa i jeste zlo, ali nas su bas zbog toga bombardovali  jer slobo nije hteo sa vlasti pa u hag, i stalno neki patriotizam smo glumeli a bas taj isti slobo nas je krao,

--- Kraj citata ---

A ovo danas sve postenjacina do postenjacine ;D

Ja od ovih trenutnih ne vidjeh vecih lopina!!!

U sta se ulozise ti silni krediti kojima se hvale,dje nestase pare od rasprodaje (poklanjanja) vecine fabrika?

Odosmo u debeo off...

duh:
Hteo sam da kazem da je zemlja bar jedno 20 godina u vlasnistvu tamo nekog Miskovica, eto samo to.

A to bili mi u Evropi ili ne pobili sve pedere po ulici, Miskovic ce ih poslati jos.

Sasa Ilic:
Kakve veze sad Sloba ima sa ovom pricom? Ovi su jos gori od njega,vidis da bi i svoje dupe dali samo da udju u tu mrtvu Evropu ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju