Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (41/65) > >>

marelli:
Ej, pa nema veze i mali off, nije lose sagledati sta nas moze ocekivati kao posledica svog ovog pederiranja, i opet nas to vodi do pitanja EU ....

Ako ocemo u EU moramo moramo prihvatiti pederastiju .... pa cak i ovo sranje od parade ...

Svi oce u tu Evropu, mada licno mislim, kad , i  ako tamo dodjemo, mislim udjemo, tek tada smo se sjebali .... a to kako ce biti , lepo je rekao pedja ...

Sasa Ilic:
Najbolje bi bilo da kad izlomimo njih nastavimo ka skupstini  :D da se ne cimamo 2 puta :)

duh:
Ko da niste gledali Zeitgeist i slicne filmove, pa granice ne postoje a mesto predsednika nije vise uopste vazno.

Hoce da nas kolonizuju, i potamane eto sta oce.

sasacg:
Jeste culi da je Vuk Bojovic odlucio da podrzi pedere i da na dan parade,svim ucesnicima omoguci beplatan ulazak u ZOO vrt...

Naime, za njih ce biti organizovan besplatan ulazak u posebne sektore ZOO vrta-kaveze sa lavovima,tigrovima,medvedima,pumama...

CAR!!!

Radomir:
Bio sam ja u Madjarskoj pre dve godine, ali sam se isti dan vratio. I jedno mi je upalo u oko kako smo presli granicu do Budimpeste smo se vozili po autoputu bez ijedne rupe. Bolji autoput nisam video.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju