Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (44/65) > >>

minnie_013:
Citam vase postove i,  nista licno, niste vi krivi, nego nas smrdljivi mentalitet i vaspitanje... ali samo cu reci da me je sramota sto zivim u Srbiji!

NUSKNVP:
minnie.......nije u pitanju nas mentalitet i vaspitanje nego od ovih bolesnih pedercina....pa bog da je hteo pedere,stvorio bi Adama i Stevu...znaci tisina..A ti se vrati na planinu sa koje si sisla..ili sisho...haha

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- zanima me zasto se onda niste okupili da razbijete paradu nacista i da im pokazete da u Srbiji za njih nema mesta. Po meni je i nacizam jako velika bolest i mnogo opasnija. Posebno ako se zna sta su nacisti radili nasem narodu.
--- Kraj citata ---

pa ja nesto neznam da su nacisti javno PARADILRALI I NOSILI HITLEROVE SLIKE ili od MENGELA ili od nekog naci vodje
ali i da jesu
oni sada nisu na redu
PRVO DA SE PEDERI ISTREBE a onda dalje sa gamadi
stari moj
brkas pojmove dbelo i neznam od kuda u opste u tebi tolika doza braniteljstva prema DA-DOBRO SI PROCITAO DEVIJANTNIMA I BOLESNOJ STOCI!!!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: minnie_013  Septembar 18, 2009, 03:39:33 pre podne ---Citam vase postove i,  nista licno, niste vi krivi, nego nas smrdljivi mentalitet i vaspitanje... ali samo cu reci da me je sramota sto zivim u Srbiji!

--- Kraj citata ---

iskreno
pomogao sam ti u nekim temama i odista sam mislio da si ok ali evo,ukoliko je tebe sramota sto ovo citas i ako ti smatras da je ovo sve posledica npr mog kucnog vaspitanja onda je meni zao sto takve   kao ti i postoje u opste na ovom svetu i ukoliko nisi leza,a podrzavas ih neka ti onda sutra to u kuci bude pa da vidim koliko ces imati razumevanje kada ti kcera kaze da ide malo da se licka u sobu sa devojkom ili sin da ide sa momkom da se malo firca u guzu i da mu momak pomera hemoroide u paksu!!!

zivela!!

H2SO4:

--- Citat: minnie_013  Septembar 18, 2009, 03:39:33 pre podne ---Citam vase postove i,  nista licno, niste vi krivi, nego nas smrdljivi mentalitet i vaspitanje... ali samo cu reci da me je sramota sto zivim u Srbiji!

--- Kraj citata ---
chus sramota te sto zivis u srbiji, pa sta ti fali?
zamisli da zivis u austriji,engleskoj itd. pa otac bi te drzo zakljucanu u u podnrumu 20 godina i ko zna sta bi ti radio ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju