Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (43/65) > >>

X FRAME:

--- Citat: AcoCarobnjak  Septembar 17, 2009, 05:28:39 posle podne ---Ljudi nemojte se puno nadati sto se tice razbijanja te parade.

Jer ce vise da bude zandarma i pandura na ulici  nego svih aktivista te pederske populacije.

Muka mi je kad vidim naseg ministra policije, koji je to licemer, hostapler i spekulant, ko je pratio politicku scenu srbije zadnjih godina taj zna o cemu pricam.

--- Kraj citata ---

Misle oni na sve ali na uspeh svoje stranke PRVO , onda ide sve ostalo , a to je kod nas dosta izrazeno .

Mali off koga zanima neka potrazi ime Arcibald Rajs . Pa nek procita nke stvari .Puno tacnih stvari je rekao u vezi sa nama .

cuvena 4 slova S . Samo Sloga Srbina Spasava ne znam ko je smislio , ali je bio vraski u pravu i u to vise nazalost nema ko da gleda i da shvati sta to stvarno znaci . Sorry svima za off. Odgovori su nam uvek bili pred nosom ali su nas pojedinci karali uvek ,a mi gledali . Nazalost opet i uvek .
 Izvinite za off . Pozdrav svima . ! !! ! !

Pedja_Petrovic:
karaju se dva pedera u sobi najstrasnije
i kada vise nisu znali sta jedan drugom da rade,jedan od njih predlozi
hajde da seremo jedan drugom u usta-ovaj drugi kaze..bravo.,dobro si se setio
i tako ovaj prvi,onom drugom se uvali ispod guzice i ovaj na jedan.dva ,tri pusti spagu i ovaj je pojede u slast
i dodje red na drugog i on iz sve silu se napne....ali nista..drugi put..oci da ispadnu..nece i gotvo..treci put u malo kada nije pukao koliko se nategnuo da se pokenja...ali nista...

a ovaj ispod njega u plac.....JAOOO,PA TI MENE VISE NE VOLIS !!!!!!!!

aleksandarn14061987:

--- Citat: sasacg  Septembar 17, 2009, 02:30:55 posle podne ---U gradu je osvanuo novi grafit (ali ozbiljno)

KO HOCE U BULJU, DOBICE PO PICKI ;D

--- Kraj citata ---

hahahahaha

Genius:
CEKAMO IH UZ PESMU "JEDVA CEKAM DA NEDELJA DODJE TANANA MILENA, DA NEDELJA DODJE....

Radomir:
@X Frame
Slazem se sa tobom za Kubu, samo pored onako lepih Kubanki, ja nijednu strankinju ne bi pogledao.

Obraz Beograda nase prestonice mora ostati sveta - i dali sliku Beograda nocu hahahahahahahahaha

Nego vidim svi ste spremni za nedelju i bice veselo koliko vidim. Posto ste tako nastrojeni prema „bolesnima” kako nazivate pedere, zanima me zasto se onda niste okupili da razbijete paradu nacista i da im pokazete da u Srbiji za njih nema mesta. Po meni je i nacizam jako velika bolest i mnogo opasnija. Posebno ako se zna sta su nacisti radili nasem narodu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju