Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (61/65) > >>

H2SO4:
smrt fancuzima
smrt napoleonu bonaparti

OTPISANI:
BOŽE, pa kako ne povučete paralelu sa njegovim postovima za GAY populaciju i ovaj?
Bio je SARKASTIČAN, jer je on za održavanje parade a ostali protiv pa sad kontrira :)

Kao "sad Vam ovo prebijanje navijača nije OK, a pedera ima"

RADOMIRE
NIKAKVE veze nema sportsko navijanje i prebijanje drugih mirnih navijača, sa šetanjem dvoje zargljenih muškaraca u sred BG u tangama, koji mašu prolaznicima i svoje pogane jezike stavljaju tamo gde ne treba pred masom dece, staraca i ostalih.

bojan lepojevic:
btw koliko sam cuo da takvih scena 'gnusnih' nije trebalo da bude na toj paradi, da su oni hteli samo  da prosetaju kroz grad bez provokacija.

igor-bg:

--- Citat: Radomir  Jun 15, 2009, 12:16:29 pre podne ---
--- Citat: BokY_LA  Jun 14, 2009, 12:16:48 pre podne ---http://www.youtube.com/watch?v=WlbeeKmAo7U
ako se ponovi neka bude jos veca ludnica! Idemo da mlatimo !
kao sto je sasha rekao treba ih @#%^!@ i %^!@#@

--- Kraj citata ---

Ovaj klip najbolje pokazuje koliko su hrabri protivnici gej parade. Kada treba da se sutira covek na zemlji onda su hrabri i u prvim redovima, a kada policajac potegne pendrek razbeze se svi  :D :D :D :D :D
Da li je homoseksualnost bolest ne znam. Ali ako jeste, onda je i bolest homofobija, sovinizam,  nacizam, fasizam...

--- Kraj citata ---

pokopavas se svakim svojim postom, a ni ovaj avatar ti tu ne pomaze puno

sasacg:

--- Citat: body  Septembar 20, 2009, 11:21:01 pre podne ---btw koliko sam cuo da takvih scena 'gnusnih' nije trebalo da bude na toj paradi, da su oni hteli samo  da prosetaju kroz grad bez provokacija.

--- Kraj citata ---

Ma dobili bi po p...i u svakom slucaju ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju