Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---ja znam gde bih bio da je to odrzano ,verovatno u ul.Majke Jevosime
--- Kraj citata ---
pa nisi bas jedini buraz
sjebase mi dan sto nije to odrzano
ovo je najiskrenije.
IGOR MILANOVIC:
UGLjEN DIOKSIDU ti si se bas pronasao i drago mi je zbog toga,heheh a ne znam kavu maltu pominjes!!!
H2SO4:
--- Citat: IGOR MILANOVIC Septembar 20, 2009, 05:16:46 posle podne ---
UGLjEN DIOKSIDU ti si se bas pronasao i drago mi je zbog toga,heheh a ne znam kavu maltu pominjes!!!
--- Kraj citata ---
Vojvodo Zivojine Misicu, pardon Igore Milanovicu najveci srpski orlu, prvi si dje zatreba ( i to ti tu drzis monopol).
prvo i prvo primi moje ponizno izvinjenje sto sam napiso 'ne malti' umjesto 'ne mlati'. drago mi je da si perfekcionista i da dospta paznje pored morala i hraborsti posvecujes i ocuvanju pravopisa.
pa naravno da sam se osjetio prozvan kao ucesnik ovog topika tj mojih par postova. nego ne znam sto ti tu ima bit drago, ispada da dodjes tu i da prozivas ljude. bas svasta od jednog sprpskog velikana i vojskovodje. malo bolje moras to obrazlozit ako nesto smeta.
Radomir:
--- Citat: sasacg Septembar 20, 2009, 01:02:07 pre podne ---Ja mislim da je Radomir bio sarkastican u poslednjoj poruci...
--- Kraj citata ---
I ja mislim ;)
The_Bulldog:
--- Citat: Radomir Septembar 20, 2009, 06:04:29 posle podne ---
--- Citat: sasacg Septembar 20, 2009, 01:02:07 pre podne ---Ja mislim da je Radomir bio sarkastican u poslednjoj poruci...
--- Kraj citata ---
I ja mislim ;)
--- Kraj citata ---
Onda je stvar raspetljana.. 8) 8) 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju