Ostalo > Offtopic
da li imate ovih problema?
lara24:
ti mora da se salis s nama.. :o
nikadsenepredajem:
ne majke mi....ne znam,ali bukvalno jedem kao provaljen,kada bi postojala takva dijeta za smanjivanje apetita, da li je to zbog brzog jedenja,al imam osecaj da kad se ne predejem da nisam gladan...a recimo leti kad nemam vremena kad sam non stop napolju mogu da ne jedem nista po ceo dan i da se ne osetim gladan...
lara24:
--- Citat: nikadsenepredajem Mart 11, 2010, 01:08:07 posle podne ---ne majke mi....ne znam,ali bukvalno jedem kao provaljen,kada bi postojala takva dijeta za smanjivanje apetita, da li je to zbog brzog jedenja,al imam osecaj da kad se ne predejem da nisam gladan...a recimo leti kad nemam vremena kad sam non stop napolju mogu da ne jedem nista po ceo dan i da se ne osetim gladan...
--- Kraj citata ---
Pa ja neznam to je fakat too much..ja sam isto vječito gladna,i to u dane treninga osjetno više nego kad ne treniram baš osjetim glad a valjda mi tijelo traži jbg, jednom sam jela premalo i pobralo me skroz pa zato sad nema zajebancije ak sam gladna jedem al kvalitetno to mi je opcija.Fat burner ti suzbija apetit al u principu sve je to psiha jbg ili jedeš jer ti je dosadno kako kod koga..ljeti hormoni luduju pa nisi gladan :-P
uroske:
Sa takvom ishranom...tj pasteticom,jaficom i pletenicicom ces se sigurno ponovo ugojiti :)))
Ja sledim logiku da se mogu prejedati ali uz malo uh bez secera i ostaloh junkova.... dakle puuuuuno piletine jam jam :P Bez izuzetaka
works fine for me.
nikadsenepredajem:
pa brate i visak proteina ide u mast...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju