Ostalo > Offtopic
da li imate ovih problema?
Naturalni:
--- Citat: nikadsenepredajem Mart 16, 2010, 10:55:39 pre podne ---e kad bi svi imali para za 3g po kgu,to je sigurno pola kila mesa svakodnevno
--- Kraj citata ---
pa koliko ti imas kg
500g mesa je 110g proteina
nikadsenepredajem:
ja imam trenutno 83 kg,ali 87 inace...
Naturalni:
--- Citat: nikadsenepredajem Mart 16, 2010, 12:20:55 posle podne ---ja imam trenutno 83 kg,ali 87 inace...
--- Kraj citata ---
pa tebi treba 255g proteina onda a to je oko 1.2kg mesa na dan,ali naravno neces jesti samo meso....
tunas:
TheDominick hvala ti na odgovoru ali moje pitanje je bilo vise retoricko, da bi nikadsenepredajem shvatio da on sigurno ne unosi toliko proteina da bi mu otislo u mast. prilog u tome govori i to da on misli da je pola kg mesa puno i da, kako kaze, iznosi 3gr p po kg :)
ja npr od mesa jedem samo belo pilece, sto iznosi 90gr p ako unesem pola kg, voleo bih kad bi to bilo 3gr po kg ali nazalost nije :)
NeshaS:
Ja bih rekao da je kod mene insulin glavni krivac za halapljivost. Otkako sam poceo da vodim racuna o kolicini kalorija i da jedem kvalitetnije, sa umerenom kolicinom UH, nemam toliko cesto te napade gladi, dok sam ranije jeo kao provaljen, trpao sve u sebe kao tasmanijski djavo i tako pravio mesta za jos...cim bih pojeo gomilu UH, nakon par sati trazilo mi se jos.
Sada sam na keto na kojoj i pored niskog kalorijskog unosa (~1800 kcal) u odnosu na ono sto trosim, nikako nisam gladan.
Meni izgleda da mnogo unetih UH samo trazi jos UH i da bi u tom slucaju trebalo smanjiti..ali opet razlog moze biti drugaciji, ovo je samo moja pretpostavka.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju