Ostalo > Offtopic
Treba mi pomoć, ko se razume neka se javi da pomogne..
Nenad018:
Za garanciju HP ne brinite... sve sto je potrebno je ona indetifikaciona kartica na kojoj pise spare part pa broj.. i vidi se kada je sklopljen ugovor tj kada je kupljen, naravno samo ako pradavnica u kojoj je kupljen ima zastupnistvo HP-a. Mi u banci imamo oko 30 ak hp laptova .. monitora kucista. Skoro se desilo da su otkazali punjaci, kako nisu mogli univerzalni vec samo ovi smart AC od 65w kontaktirali smo zastupnistvo u bg i za 8 dana dobili sve punjace samo placena dostava istih.
p.s vodi racuna na koje sisteme je ogranicen taj HP koji ti zelis.
pogledaj po netu i po froumima sta kazu korisnici za bateriju, hardware... povvedi racuna da li moze da se menja graficka kasnije, da se dodaje ram, processor, da ne bude one time integrisana varijanta. Imas neke modele kod kojih ne rade baterije sa odredjenim OS kako treba.
Urlacher:
Razmisljam se, i neodlucan sam bio do sad dosta, ali mislim da se odlucujem sada da kazem matorom da kupuje.
Nadam se da ce kupiti sa tom karticom, kaze da ce kupiti u ogromnoj nekoj radnji za kompjutere..
(lako bi bilo sve da on covek ima bar neke veze sa racunarima.. :( )
Gledacu da mu nekako objasnim da kaze tamo da hoce laptop sa operativnim sistemom i tastaturom na engleskom, i da ga raspakuje, pa sta bude.
(verujte da nece biti lako ;D). Ako dobijem karticu, i bude sve ok, oticu u neki HP ovlasceni servis i videti jel mi vredi ta garancija i sve, a i sutra cu telefonom da se informisem malo o tome.. Nadajmo se najboljem..
Takodje, hocu da pohvalim vas sto ste se javili, prijavio sam se i pitao na par foruma koji se bave iskljucivo tehnologijom, i tim stvarima, i niko mi nije odgovorio. Stvarno ste super, i ovaj forum je jedan od najacih u Srbiji i drago mi je sto sam jedan mali deo njega..
sasacg:
A sto prvo ne pitas u HP Srbija priznaje li se garancija ako je kupljen u HP prodavnici u Rusiji?
Urlacher:
Naravno, napisao sam da cu se sutra informisati o tome telefonom..
Htedoh reci, da smatram da je HP svetski poznata, dobra i pouzdana marka. (ubedili me prijatelji, a i vi forumasi)
Iako se nadam najboljem iz te price o garanciji, kontam da je malo bez veze odmah pricati o garancijama, kvarovima.. Slutiti nesrecu..
Nenad018:
--- Citat: Urlacher Decembar 07, 2010, 01:20:01 pre podne ---Naravno, napisao sam da cu se sutra informisati o tome telefonom..
Htedoh reci, da smatram da je HP svetski poznata, dobra i pouzdana marka. (ubedili me prijatelji, a i vi forumasi)
Iako se nadam najboljem iz te price o garanciji, kontam da je malo bez veze odmah pricati o garancijama, kvarovima.. Slutiti nesrecu..
--- Kraj citata ---
Kao sto kaze Sale prvo proveri ti u BG ... samo pazi ovlasceni distributeri i servis nije isto. idi lepo na hp sajt.. imas listu firmi iz Srbije koja se bavi HP servisom pa zovi ili idi licno. Kod nas je i pakom velika prodavnica pa ne rade free servis ako nije kupljeno kod njih :) (a pitanje i kad kupis kod njih). Ako je HP store onda je na pravom putu :)
A bolje je da se informises na vreme... niko ne sluti na zlo ali ko raspolaze informacijama upravlja svetom ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju