Ostalo > Offtopic

Verujete li u Boga?i zasto

<< < (23/27) > >>

IGOR_X3M:

--- Citat: Pocetnik993  Januar 22, 2011, 05:23:22 posle podne ---evo jedan snimak ako imate vremena odgledajte.
http://www.youtube.com/watch?v=mGu5XDztiME

--- Kraj citata ---

Na ovaj nacin nikoga neces podstaci da veruje, cak mozes ljude da odbijes da veruju. Nabitno to sto ona u ovom klipu prica mnoge stvari koje su ispravne i tacne, ali to ljudi nece da shvate na ispravan nacin.
Danas ljude uce od pocetka obrazovanja u skolama da Bog ne postoji, naravno kroz Darvinizam, tako da i nije cudo sto su ljudi nevernici.
Bitno je da se uci u prvoj lekciji engleskog jezika o noci vestica, devojcici koja se zove LUSY itd.....

Moj ti je savet da ne pokusavas na ovakav nacin ljudima da ulijes veru u Boga. :)

sleepy:
Ti znas da sam ja teoloski nepismen na koji nacin? :) Znam ja vrlo dobro ko je Jahve...ne treba biti vernik da bi citao i interesovao se :)

Mada i onako vas samo primam...uvek je najbolje zezati vernike na forumu :) najzesce dokazuju da su u pravu ;)

Pirat:

--- Citat: sleepy  Januar 23, 2011, 02:06:23 posle podne ---Ti znas da sam ja teoloski nepismen na koji nacin? :) Znam ja vrlo dobro ko je Jahve...ne treba biti vernik da bi citao i interesovao se :)

Mada i onako vas samo primam...uvek je najbolje zezati vernike na forumu :) najzesce dokazuju da su u pravu ;)

--- Kraj citata ---

ti si bre decko budala ... idi leci se...

VeljaP:

--- Citat: pirat  Januar 23, 2011, 02:38:54 posle podne ---
--- Citat: sleepy  Januar 23, 2011, 02:06:23 posle podne ---Ti znas da sam ja teoloski nepismen na koji nacin? :) Znam ja vrlo dobro ko je Jahve...ne treba biti vernik da bi citao i interesovao se :)

--- Kraj citata ---

ti si bre decko budala ... idi leci se...

--- Kraj citata ---
slazem se sa tobom...

sleepy:
pffft...sta se bre odma vredjate :) samo vas zajebavam XD

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju