Ostalo > Offtopic
iscasen palac
VladimirUgr:
--- Citat: Drakulamuscletech Februar 20, 2011, 02:07:27 posle podne ---
--- Citat: VladimirUgr Februar 20, 2011, 01:58:50 posle podne ---Odma se bre svadjate.Scarecrow bre neces nista izgubiti ako odmoris 15 dana.Bolje ti je valjda da ti to prodje nego da tu povredu stalno obnavljas na treningu! ;D ;D(Drakula jbt pocni da koristis veliko slovo i tacku i zapetu ja jedva rastumacio sta si napisao)
--- Kraj citata ---
xaxaxa jbg mrzi me da kucam tako :) ma kakvih 15 dana za oporavak palca procice mu to brzo :) drugar mi iscasio isto i radio je dosta vezba,nije mogao siroke zgibove i jos par vezba proslo mu je za negde oko nedelju dana.
--- Kraj citata ---
Ma mi ovde pricamo o Scarecrownu ne o tvom drugu!
Scarecrow:
hvala na savetima :)
--- Citat: zloca87 Februar 20, 2011, 02:38:49 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow Februar 19, 2011, 11:27:10 posle podne ---sinoc, ispred kafane... pao sam i iscasio palac... vratio sam ga odmah ko rambo... bio da snimim, oni mi stavili stapic od rumenka i zavoj i rekli da dodjem za 2 nedelje na kontrolu.. koliko mi prognozirate da necu moci da treniram... danas me bas bas boli. ima li neki dobar savet za ovo? hvala :)
--- Kraj citata ---
Nije mi jasno kako si to izveo :))))
--- Kraj citata ---
a ti kao ne znas kako sam izveo?? :D
Pirat:
--- Citat: sleepy Februar 20, 2011, 11:54:34 pre podne ---si ti nekada vdieo kako ide stisak ruke? :) i koliko palac ucestvuje u istom? tako da on nesvesno moze da sjebe nesto...palac je vrlo bitan za stabilizaciju hvata tako da ne mozes da radis ni jednu vezbu a da palac barem malo ne radi
--- Kraj citata ---
ja sve sipke u teretani izuzev bucice hvatam monkey hvatom (bez palca) i to jos odavno sam izvalio da je mnogo manje, pogotovo kod vezbi potiska , opterecenje na zglob sake... sad jbg ako je neko nesiguran sa tezinom bolje je da ukljuci i palac .. inace ako su decku stavili palacu nogetu sa onim sladoeld stapicem to je totalno beznacajna povreda , koja bi prosla verovatno i bez toga ... zajebano je kad na prstu pukne neka tetiva , e tad se pravi pauza i po pola godine nekad , a nekad nema ni svrhe da se leci povreda...
sleepy:
A ti sad znas i da je to beznacajna povreda? Nista gore od ovakvih saveta. Ako dodje do ozbiljnije povrede posle ce on da ispasta a ne vi.
Ja sam slusao druge dosta u zivotu pa sam sad hodajuca povreda, tako da svaka povreda za mene je ozbiljna.
Vladar:
--- Citat: pirat Februar 20, 2011, 05:30:13 posle podne ---ja sve sipke u teretani izuzev bucice hvatam monkey hvatom (bez palca) i to jos odavno sam izvalio da je mnogo manje, pogotovo kod vezbi potiska , opterecenje na zglob sake...
--- Kraj citata ---
Prisustvovao sam kad je u jednoj Podgorickoj teretani covjek od 40 i kusur gdoina, i 20 godina staza sa tegovima isporucio sebi na grudi dvorucni teg sa 160kg - upravo i najvise iz razloga jer je koristio tzv majmunski hvat - ili kako ga neko drugi voli zvati - hvat za budale. Nakon toga uzivo vidjenog "performansa" svakom zivom koji dodje u moj klub skrenem paznju da uvijek koristi sigurni hvat.
Vjerujem da su svi sa "sigurnim hvatom", sigurniji i jaci.
Sto se tice povrede ovog momka, obigrao bih oko povrede, kao sto je vec napomenuto, dok mi ljekari ne daju zeleno svjetlo i dok ne budem siguran da mogu normalno da funkcionisem, par nedjelja pauze u izvodjenu nekih vjezbi nece skoditi, a ne vjerujem da ce se ne znam kako negativno odraditi na covjeka - ne sprema se za ASC.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju