Ostalo > Offtopic
Studiranje u Americi/Kanadi
vlado0550:
--- Citat: pirat Avgust 01, 2011, 05:10:51 posle podne ---... gde god da odes dobro je ....
--- Kraj citata ---
Pirat, odku odjedanput ovo kada si nedavno pricao drugacije...
--- Citat: pirat Mart 20, 2011, 12:52:56 posle podne ---...pogotovo kad uzmes u obzir njihovu naciju koja je sva retardirana..
--- Kraj citata ---
--- Citat: pirat Mart 22, 2011, 08:10:14 posle podne ---ni USA nije vise kao sto je nekad bila, zivot samo naizgled izgleda bolje nego u ostatku sveta ...
--- Kraj citata ---
vlado0550:
Francuz, sve je to, po meni, naglasavam, po meni, dosta tesko izvodljivo i ljudi se nadaju previse, ali ako si se bas odlucio ja bi ti mozda savjetovao da vidis, ako si spreman na tu soluciju da probas da se regrutujem u USA Army...
Tu znam 100% kako stvari stoje - dobijes drzavljanstvo, plate ti koledz i zdravstveno, plus u vojski zaradjujes oko 2500$ mjesecno.
btw- da nemislis da ces u vojski biti izlozen necemu nehumanom... vecina ih radi obicne poslove...
PEJABG:
moracu i ja da potrazim posao u americkoj vojski :)
MarK3:
--- Citat: vlado0550 Avgust 02, 2011, 04:50:26 pre podne ---Francuz, sve je to, po meni, naglasavam, po meni, dosta tesko izvodljivo i ljudi se nadaju previse, ali ako si se bas odlucio ja bi ti mozda savjetovao da vidis, ako si spreman na tu soluciju da probas da se regrutujem u USA Army...
Tu znam 100% kako stvari stoje - dobijes drzavljanstvo, plate ti koledz i zdravstveno, plus u vojski zaradjujes oko 2500$ mjesecno.
btw- da nemislis da ces u vojski biti izlozen necemu nehumanom... vecina ih radi obicne poslove...
--- Kraj citata ---
hmm ne verujem da bi mogao da aplicira za vojsku a ni za national guards... tek kada uzme drzavljanstvo. pa ljudi bi masovno isli na tu foru kada bi to bilo tako lako... ispravite me ako gresim... mogao bi kasnije da proba za national guards recimo... to je ok... a sto se vojske tice no comment :D plata i nije nesto, celi zivot bi bio u kreditima za kucu, kola i razne stvari, sto je i njima cilj, da ne mozes da napustis taj zacarani krug. Vise se isplati da budes profesionalni vojnik u ovoj jadnoj zemlji :D
vlado0550:
kako mislis plata u vojsci i nije nesto - pa te 2500$ nece nigdje lakse zaraditi, ako ih i zaradi, plus u vojski imas i hranu i spavanje, a naravno da nece cijeli zivot biti u vojski, naglasio sam i to opet ponavljam znam 100% da ti oni finansiraju koledz, pa kad zavrsisi trazis posao u struci, znam mnoge koji su dosli samo da im finansiraju koledz, tako da ta prica o zacaranom krugom, bez ljutnje, nema veze sa zivotom...
e sad to za apliciranje u vojsku nisam siguran kako ide, znam da su nekima, izmedju ostalih i meni nudili tu opciju, a nemam drzavljastvo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju