General Bodybuilding Discussion > Članci

V – OBLIK IZ SNOVA by MELVIN ANTHONY

<< < (9/14) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Van Helsing  Septembar 10, 2011, 12:50:40 posle podne ---Pedja moram da pohvalim vec sad seriju fantasticnih clanaka koji su jedno vreme poceli da fale ovom forumu..kvalitetnih informacija ya one koji zele da to zaista procitaju nikada dosta..

--- Kraj citata ---

thnx

Genius:
ma sve je to OK, sto ti kazes, i ja sam odma rekao da je ni ja ne radim, jer se bojim da ne sjebem ledja, tacnije u glavi mi je odma diskus hernija i onda mogu ici u picku materinu, ali cinjenica je da skoro sve te stoke od bildera rade tu vezbu... i nemoguce da sve i jedan laze, tj. da radi mrtvo samo kada ga sminaju, a kad trenira bez kamera, onda tu vezbu da ne radi, a i u clanku koji sti stavio RAZVOJ GORNJEG DELA TjELA U V - OBLIK, stoji vezba mrtvo dizanje....

TeH FiLiP:
evo sta kaze Sarcev o dedliftu i kako moze pogoditi i latove http://www.youtube.com/watch?v=Oy746WPeaTM

Pedja_Petrovic:

--- Citat: TeH FiLiP  Septembar 11, 2011, 12:07:08 posle podne ---evo sta kaze Sarcev o dedliftu i kako moze pogoditi i latove http://www.youtube.com/watch?v=Oy746WPeaTM

--- Kraj citata ---

lol

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Genius  Septembar 10, 2011, 04:25:38 posle podne ---ma sve je to OK, sto ti kazes, i ja sam odma rekao da je ni ja ne radim, jer se bojim da ne sjebem ledja, tacnije u glavi mi je odma diskus hernija i onda mogu ici u picku materinu, ali cinjenica je da skoro sve te stoke od bildera rade tu vezbu... i nemoguce da sve i jedan laze, tj. da radi mrtvo samo kada ga sminaju, a kad trenira bez kamera, onda tu vezbu da ne radi, a i u clanku koji sti stavio RAZVOJ GORNJEG DELA TjELA U V - OBLIK, stoji vezba mrtvo dizanje....

--- Kraj citata ---
pa neznam zasto pnda komplikujes zivot sam sebi
radi brate dead lift i imati ces ledja kao pro i kraj price...
ne rauzmem u cemu je rpoblem aposoltuno

nevoerovatno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju