General Bodybuilding Discussion > Članci
V – OBLIK IZ SNOVA by MELVIN ANTHONY
vlada sin:
Pedja kada bi morao da izaberes tri vezbe za trening ledja koje bi to vezbe bile da se najbolje ukombinuju ?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Septembar 12, 2011, 12:59:02 posle podne ---Pedja kada bi morao da izaberes tri vezbe za trening ledja koje bi to vezbe bile da se najbolje ukombinuju ?
--- Kraj citata ---
ne razumem
zassto bas tri?
svaka JE VEZBA DOBRA vezba ako je radis tj ako odgovara licno tebi
ja ne vidim razloga zasto robovati nekome ili necemu?
mislim kao i ova glupa prica
mrtvo je za ledja i ja ciu da ga radim pa makar crko zato sto to one zivotnje rade...mislim jbt..
ja dok nisam shvatio neke stvari tj dok mi milos nije objasnio,svaki mi je trening bio isti
a od tada a to je 7 godina u svih 7 god nisam odradio ISTI TRENING
mislim da je to adekvatan odgovor na tvoje pitanje
a ako si ocekivao da cu ti reci
vesljanje
zgibovi
donji kotur lat masine
ili neku taku kombinaciju
pa OK
samo sto ja nikada to ne bi shvatao i prihvatao na taj nacin
vlada sin:
Jasno mi je sta hoces da kazes ,kapiram koncept koji propagiras, pitam ovo cisto informativno koje vezbe najvise cenis.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Septembar 12, 2011, 01:11:33 posle podne ---Jasno mi je sta hoces da kazes ,kapiram koncept koji propagiras, pitam ovo cisto informativno koje vezbe najvise cenis.
--- Kraj citata ---
pa rekoh bas
cenim sve ono sta radi..a sve radi ako upotrebis mozak
dali imam omiljenu vezbu..
pa jedne ned imam dok u drugoj ned npr vec voleim neku drugu vezbu jer mi je dala osecaj u msicu koji sam zeleo da uradim,a nekada imam i vezbe koje mrzim jer nisam odradio sa njjjom ono sta sam hteo i onda batalim i predjem na nesto sto mi odgovara..
stvarno bi lagao da kazem bilo sta drugacije..
vlada sin:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 12, 2011, 01:13:35 posle podne ---
--- Citat: vlada sin Septembar 12, 2011, 01:11:33 posle podne ---Jasno mi je sta hoces da kazes ,kapiram koncept koji propagiras, pitam ovo cisto informativno koje vezbe najvise cenis.
--- Kraj citata ---
pa rekoh bas
cenim sve ono sta radi..a sve radi ako upotrebis mozak
dali imam omiljenu vezbu..
pa jedne ned imam dok u drugoj ned npr vec voleim neku drugu vezbu jer mi je dala osecaj u msicu koji sam zeleo da uradim,a nekada imam i vezbe koje mrzim jer nisam odradio sa njjjom ono sta sam hteo i onda batalim i predjem na nesto sto mi odgovara..
stvarno bi lagao da kazem bilo sta drugacije..
--- Kraj citata ---
ok, hvala na odgovoru. Ja najvise volim da radim ledja posle nogu pa me cisto interesovalo da li preferiras neku vezbu posebno, moj favorit veslanje na masini.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju