General Bodybuilding Discussion > Članci
V – OBLIK IZ SNOVA by MELVIN ANTHONY
Pedja_Petrovic:
pa dobro..nemam nista protiv toga nacina razmisljanja itd..
a znas i sam da 98% ljudi obozava vezbe za ruke koje god da su i da im obicno svima ruke i grudi fale..dobro.ima i onih sa ledjima ali uglavnom ovo drugo imaju jako prirodno...pa i nema potrebe da vezbaju
vlada sin:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 12, 2011, 01:20:49 posle podne ---pa dobro..nemam nista protiv toga nacina razmisljanja itd..
a znas i sam da 98% ljudi obozava vezbe za ruke koje god da su i da im obicno svima ruke i grudi fale..dobro.ima i onih sa ledjima ali uglavnom ovo drugo imaju jako prirodno...pa i nema potrebe da vezbaju
--- Kraj citata ---
Ha ha. Mislim ipak da je u tih 98 % 100 % tinejdzera pa i nije za zameriti.
TeH FiLiP:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 12, 2011, 12:50:25 posle podne ---
--- Citat: TeH FiLiP Septembar 11, 2011, 12:07:08 posle podne ---evo sta kaze Sarcev o dedliftu i kako moze pogoditi i latove http://www.youtube.com/watch?v=Oy746WPeaTM
--- Kraj citata ---
lol
--- Kraj citata ---
e bas tako lol,i sad kako neko da iz gomile bullshita koji pricaju iko zna sta je zaista istina i sta neko zaista misli a sta radi samo zbog kamere... btw ja dedlift licno ne radim iz razloga sto radim rumunsko za zadnju lozu pa mi malo mnogo i za ledja ovo raditi. I naravno da dedlift ne pogadja nesto latove preterano,ono sto ih pogadja je cista izometrijska kontarkcija te bas nije namenjen razvoju latova.DL je za erektore i trapez i to je to realno.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---,ono sto ih pogadja je cista izometrijska kontarkcija
--- Kraj citata ---
AMIN TO THAT
dejan94:
--- Citat: milan0507 Septembar 09, 2011, 05:16:54 pre podne ---veslanje u pretklonu lifteri zovu "the 4th powerlift " pa vidite koliko je bitno
@tanatos
ja nisam znao dugo da pogodim tako ledja dok nisam gledao hejnija na njegovom dvdiju kako radi..i smanjio sam tezine narocito kod pretklona..jes da radim powerlifting ali radim ga u bb stilu,max koncentrisano
--- Kraj citata ---
Jel zna neko tacan naziv ovog dvd-a? ili da li neko ima link ili slicno...
Radim i jednorucno veslanje,veslanje u pretklonu...ali uopste ne mogu da ,,osetim" ledja...t.j. kontrakciju...kad njih radim uoste nemam upale,jedino kad radim siroke zgobve dobijem bas dosta,mada ni za njih nemam osecaj...
tako da mi je ovaj dvd poslednja nada :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju