Citat: Stevan Čerubdžić Novembar 11, 2020, 01:02:13 pre podneCitat: pirat Novembar 10, 2020, 09:47:54 posle podnelosos je uzasno masna riba kako god da je spremis, kada regulises zucnu kesu, mozda ce ti lakse padati... inace najbolje ga je pojesti dok je vruc i sa dosta limuna, najgora opcija je kada se ohladi... onda ne mogu da ga smislim... a s obzirom da je skupa riba , na nos izlazi...Odlozili mi operaciju zbog kovida, tj zbog situacije u bolnici. Trebao sam imati 26og. Sad ko zna kad ce 😅😅znam sve... i frka sa testovima, mora da bude 48 h bese svez itd... ako mozes da odradis u nekoj privatnoj bolnici da valja...
Citat: pirat Novembar 10, 2020, 09:47:54 posle podnelosos je uzasno masna riba kako god da je spremis, kada regulises zucnu kesu, mozda ce ti lakse padati... inace najbolje ga je pojesti dok je vruc i sa dosta limuna, najgora opcija je kada se ohladi... onda ne mogu da ga smislim... a s obzirom da je skupa riba , na nos izlazi...Odlozili mi operaciju zbog kovida, tj zbog situacije u bolnici. Trebao sam imati 26og. Sad ko zna kad ce 😅😅
losos je uzasno masna riba kako god da je spremis, kada regulises zucnu kesu, mozda ce ti lakse padati... inace najbolje ga je pojesti dok je vruc i sa dosta limuna, najgora opcija je kada se ohladi... onda ne mogu da ga smislim... a s obzirom da je skupa riba , na nos izlazi...
Da li je okej mesati magnesium citrat sa glutaminom u sejku pre spavanja? I koje su doze citrata? Trenutno ga koristim 350mg ujutru uz dorucak i 350mg uvece uz obrok pre spavanja
ljudi, jel zna neko jel se ovo novo radno vreme do 18h opet odnosi i na teretane? stvarno nas vise j*** kako stignu.. ne mogu ko covek da vezem mesec dana treninga
Kazu 10 dana, daj boze da bude tako bojim se da se ne oduzi do pred novu godinu....
J***** u ovo malo zdravog mozga sto je preostalo
Ma jel ti dolazila uopste mozda prosli put inspekcija ili neka kontrola? S ?