ma ne remetis mir, razmenjujemo znanje, pusti sada koronu i doticanje iste, nego ajde da zanemarimo njegovu dijagnozu, kako si se izborio sa time da nisu lekovi , ili jos bolje da ti se to vrati sta bi uzimao?
pa ja ne volim da pustim nesto sto mi jebe inteligenciju, a onda dolazim u situaciju da sam manjina i zbog toga sam rekao da je kao pcr
licno sam imao helico bact i kandidu. Nalaz je na prvu uradjen iz krvi, a na drugu iz stolice
Naravno, hrpa nekih lekova sto mi je bilo onooo. Licno ne volim da popijem lek ni kada me glava boli, dok sa druge strane nemam prolbem sa upotrebom hemije (malo cudno, ali jbg). Daleko od toga da sam prtivnik lekova,zaista ne, ali da ih uzimam u krajnjoj nuzdi. To mi je nekako prioirtet ako mora
Isao sam sa probioticima i prebioticima iz jednom preparata koji se zove neurloflor, duple doze
Isao sam 2 meseca (preporucjje se 1) sa orgiano kapima i to 7-8 kom u kasiki maslinovog ulja svaki dan
Isao sam sa preparatom koji se zove yeast fighters
i ono sto mi je sredilo stomak kada je stolica u pitanju je NAC!...(nema veze sa onim sto smo ti i ja pricali oko korone, ukapala se naravno i tu, ali sto se tice stomaka je SAVRSEN)
izbegavao sam uh 15 dana (keto mi vise ne odgovara) i drkanje sa ishranamo mi je i donelo problem sa digestivnim traktom uopsteno + hellico i kandina.
Nakon toga, uvodio sam uh postepeno od 50 gr svaki drugi dan ali heljdina testeina (pirinac mi nije odgovaroao) itd itd itd itd
nakon 8 ned, rezultati su bili negativni na sve, stomak mi sljkao kao sat, unosio sam 200 gr uh bez problema u toku dana, a gasovi mi se poceli javljati sada OBRNUTO i kada sam GLADAN odnosno ukoliko recimo radim loading, sa vecom kolicnom uh....
jednostavno ispistvanje samog sebe i blalans