General Bodybuilding Discussion > Članci
SPAVANJE I BODYBUILDING
ARHB:
Ja kada se navikenam da spavam 6-7 sati i kada ustajem oko 6 sati osjecam se odlicno a ako spavam vise od 9 sati tad sam cijeli dan mrtvac nisam sposoban ni za kakav posao.
A i ja sam, zbog obaveza, jedno vrijeme zavrsavao trening oko 23 h i tad mi je san bio katastrofa.
Moj lijek za nesanicu je: kada ne mogu zaspati onda otvorim oci i gledam u jednu tacku za jednu minutu kapci postanu teski i hoce da se sklope ali ja i nasili gledam jos koji trenutak i onda zaspem kao bebica, meni ovaj fazon pali pe i vi probajte
IFBBPro:
Dinosaurusi.. mrcina.. kako se ismijah haha, i ti pedja bas znas potrefit rijeci :)
Tanjica:
Ja nisam baš neki profesionalac, al eto i ja da nešto otkuckam :D
Inače... imam nizak pritisak (90/55) pa čim legnem 5 minuta, zaspim :D Čak i posle kafe :D Ona me nekad baš uspava :D
A primetila sam da kad manje spavam da više jedem. Što mi deluje prilično normalno :D
Mada...
možda i nije :D
IFBBPro:
--- Citat: Tanjica April 25, 2007, 10:32:54 posle podne ---Ja nisam baš neki profesionalac, al eto i ja da nešto otkuckam :D
Inače... imam nizak pritisak (90/55) pa čim legnem 5 minuta, zaspim :D Čak i posle kafe :D Ona me nekad baš uspava :D
A primetila sam da kad manje spavam da više jedem. Što mi deluje prilično normalno :D
Mada...
možda i nije :D
--- Kraj citata ---
U matematickom smislu, tacno je :)
U fizioloskom, ne znam 8)
IFBBPro:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 23, 2007, 12:28:47 posle podne ---TE I TKAVE STUDIJE PISU DOKONI BUDALE KOJE NEMAJU PAMETNIJEG POSLA....
CUJ...AKO VISE SPAVAS,SPROIJE CES STRAITI..ONDA BI DANSNJA MALDEZ POSTO SPAVAJU PO 16 I MAME I TATE IH FINACIRAJU JER SU DOZIVOTN STUDENTI ZIVELI KAO DONOSAURISI...
SETI SE DAVNIH VREMENA KADA SU LJUDI SPAVALI PO 4-5 SATI..ZDRAVIJE JE BILO OKRUZENJE..I SVI OSTALI PARAMETRI,PA IM JE ZIVOT BIO DRUGACIJI I PSIHCKI STALOZENIJI...
SPAVANJE JE NARAVNO PREKO POTREBNO..
ALI RASTEZATI SE PO KREVETU KAO RMCINA CITAV DAN SAMO ZATO STO JE TO NEKO REKAO..TO EJ BUDLASTINA.
JA SPVAM KADA SAM NA PRIPERMEA 3-4 SATA DNEVNO...!!!!
--- Kraj citata ---
Ima brate u ovome istine sto jes´ jes´
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju