Ostalo > Offtopic

Drugari dajte neki dobar savet u vezi mog problema!

<< < (3/8) > >>

LemiX:
Brate,pricas pricu a ja je vec znam,u potpunosti je znam!Imam za koji dan 30 godina i sve sam to prosao! Da te zalim necu,jer ni sam nisam voleo niti volim da me neko zali (da me pogresno ne shvatis),samo ti mogu reci glavu gore,mora doci bolje vreme,znam po sebi,do 26 mi je zivot bio nula...NULA,jedan primer,u skolu nisam nosio ni zutu banku a matori je morao da ima za 2 pakle cigareta,ali neka,ne zameram mu,Bog je tako hteo!...Posle se okrenulo,nasao posao,pola Evrope prosao,ozenio se sad sam u Berlinu,ne zivim Bog zna nesto,ali dovoljno za normalan zivot! Danas sam srecan sto sam odrastao tako jer mi niko nista u zivotu nije dao! Glavu gore i svako dobro!

Jeff Seid:
Подразумева се брате, све разумем и све знам, нико не треба да ме жали, нисам Богу хвала болестан. Треба више оваквих прича да слушам, јел ми врате наду. Искрено се надам да ћу ићи твојим путем, и да ће ми се живот окренути набоље. Некад ми је стварно криво када видим ко има, и како троши, а никад у животу нисам пожелео да неко има мање, само ја да имам мало више, да не морамо да се свађамо сваки дан, и то увек је везано за новац, и само новац.

LemiX:
Nazalost,novac je izvor 99% problema danasnjice!
Mene se uvek pesme vadile iz trenutaka kada sam sjeban
Sivilo - Sam Protiv Svih (Official Music Video)
;)

Jeff Seid:
Надам се да ће и мени помоћи :)

Mali_Marko:
Samo kad odes na Vojnu Akademiju ne smes odustati. Ako odustanes uracunace ti svaki komadic mesa sto si pojeo kod njih, svaku noc sto si prespavo tamo, svaki metak sto si ispalio. Tako da kad odes tamo nema odustajanja inace si najebo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju