Ostalo > Offtopic

Drugari dajte neki dobar savet u vezi mog problema!

<< < (2/8) > >>

Jeff Seid:
Напредовао сам ја, али то је знатно мање него остали људи за исто време, свакако да је исхрана главни разлог. Само нећу појачавати много тренинге, јел што је тежи и јачи тренинг више се трошим, а немам исхрану да то и покријем. Данима ми се мота по глави о прекиду тренирања, јел искрено да ти кажем и убијен сам у појам и демотивисан сам.

Slanina:
Zaposli se :)

Jeff Seid:
Још сам средња школа, имам још једну годину да изгурам, после планирам на Војну Академију, тамо имам сигуран кревет и парче хлеба. Лети радим, зими радим и викендима када има посла :)

Mali_Marko:
E ovaj ce da bude pravi covek. Onaj ko se muci od malena i zna sta je rad, jedino u takve ljude mozes da se pouzdas. Veruj mi ako upises Vojnu Akademiju neces se pokajati, jeste tesko da upadnes, i veliki je pritisak, ali ti se sve vrati. Poznajem momka koja je 2 godina vojne akademije i razbija se od ucenja. Tako da samo napred ako imas volju da ucis. Nastavi da treniras umereno, nemoj da trosis puno energije koje nemas na pretek. :)

Jeff Seid:
Хехех хвала ти брате, скоро ме нико није исхвалио оволико, учим, наравно, Тесла није лака, али није ни близу Војној Академији, тражи се многоо. Поготову за смер који ја хоћу, а то је војни пилот. Ја се надам да ћу успети у свему томе, и да ћу тада имати пара, и да се нећу мучити као моји родитељи, али једини проблем је што ме тад вероватно неће занимати теретана, билдовање, фитнес и остале ствари. Криво ми је што сад, у овим годинама не могу да остварим једну од својих највећих жеља. Али да се не изјадам овде много, свако има својих проблема и свакоме је свој проблем највећи. Хвала још једном момцима који су дали савет, ценим и вероватно ћу уважити ваше мишљење да наставим са тренинзима. Успут да вам јавим, иде ми лето, све што зарадим, потрошићу на чланарину, своју исхрану и ако Бог да на неку суплементацију (тада ћу отворити нову тему, па да ми дате савете шта је најбоље да узмем, а да не оде много пара) но до тад, ко жив ко мртав!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju