General Bodybuilding Discussion > Članci
TEŽINA ILI KONTRAKCIJA?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: milan0507 Maj 31, 2013, 04:17:56 posle podne ---Jeste,ali preteruje se sa glupim pricama o egu I dizanju kilaza,nepravilnoj formi I sl. Zastomse automatski misli da se forma kvari na tezinama,?poenta je da se ne kvari.
Zasto neko ne bi radio desetku sa velikom tezinom,ako vec moze?
Mislis da su Klancir, Jadran, Vukicevic I sl neznalice kad onako tovare u offsezoni? Onakva gustina I tvrdoca se ne dobija od benca sa 60kg. A mozda I ja gresim :-)
--- Kraj citata ---
ovo upuceno meni?
milan0507:
Ne.
aleksandar84:
ok, ali nabacio si mesa i mesa i takmicio si se i pod tim nacinom treniranja?
Pedja_Petrovic:
izivni milane nisam video ovo
--- Citat ---Zasto neko ne bi radio desetku sa velikom tezinom,ako vec moze?
--- Kraj citata ---
CAK I OSMICU!!
u ovome maximalno podrzavam pricu i naravno da svacije kosti nisu da radi 8 pon sa 160 kg nor kao sto mozes ti(ako ne i vise)
jos jednom-IZVINJENJE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: aleksandar84 Maj 31, 2013, 04:25:24 posle podne ---ok, ali nabacio si mesa i mesa i takmicio si se i pod tim nacinom treniranja?
--- Kraj citata ---
menjas teze
nikada nisam radio 5 pon u seriji
nikada nisam rpobao koliko mogu da dignem u benchu
nikada nisam merio obime
DUGO VREMENA nisam znao da treniram vec sam radio po ostavistini fucking weidera i njegovih budlastina JER SE DRUGACIJE NIJE ZNALO i NIJE BILO INTEENTA i cuda /muda da bi se znalo
POENTA;
da se sada mogu vratiti u 2000 god npr i da imam oviliko dostuponih infomracija-SIGURNO NE BI MESO NABACIOVAO tako kako sam nabacivao vec bih drugacije radio i NABACIO VISE
ali kao sto rekoh
ova tema ide u pi..u materinu kako ja vidim i verujem da ce brzo pod katanac
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju