Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
Bsbejs5:
Hahahahha,ma brate opet se pogresno kapiramo.:)Nijesam ja rekao da je ovo idealan nacin za sticanje snage,ali ko ovo bude mogao da ispostuje definitivno ne moze biti slab.A volio bih da upoznam toga ko radi 125 3x8,a maksimalni izbacaj mu je 180..Takav je sigurno fenomen.:)
milan0507:
Da taj način radi to bi bila revolucija u treningu snage. Nijedan takmičar koji se ozbiljno bavi snagom ne bi onda rizikovati povredu radeći teško n treningu. Nije moguće ojačati do te mere sa mind n muscle konekcijom. Iza toga stoji nauka i 40 godina rada sa hiljadama olimpijaca. To su osnove i u treningu snage se zna da ponavljanja moraju biti eksplozivna. Izgled grudi će se popraviti radjenjem pomoćnihvvežbi.
Bsbejs5:
Ljudi,ovo je ispalo da ja zastupam ovaj sistem treninga kao idealan za razvoj snage.Znaci osvrnuo sam se an primjer Serza Nuberta i na njegov benc konkretno,ali samo kao PRIMJER i nista vise.On nije bio powerlifter nego bodibilder i za bodibildera je imao dosta jak maksimalni izbacaj.Milane,normalno je da su powerlifting metode kljucne za razvoj snage,nijednog trenutka ja to nijesam osporio,pa ja ih sam primjenjujem u mom sitemu treninga.Ponovo kazem,ne kapirajte me pogresno,ja sam ovo pricao iskljucivo u jednom sirem kontekstu price osvrnusivse na razlicite metode treninga,a sad ispade da ja branim trening visokog volumena i da ubjedjujem druge da samo njega treba da rade.Dakle,ne zastupam ovaj sistem treninga,niti govorim da je bolji daleko od toga.Powerlifting treninzi su zakon za SNAGU.Samo sam pomenuo ovaj primjer kao nesto sto je tesko odraditi uopste u smislu izazova.A sad mi je iskreno krivo sto uopste bilo sta pominjah,jer sam potpuno pogresno shvacen.
Gumac:
Ne znam u kojem formatu da updateum video ovdje, ne želim ga na yt stavljat ili tako nešto.
Pokušat ću sa 531 programom, uz pomoćne vježbe koje će bit čvrste 8 po 4 serije. Prije sam sa nečime sličnim imao dobar napredak pa ću tako i sada pokušat pa budem javio rezultate kroz neko vrijeme. :)
eXe:
fora je sto je tvoj problem verovatno tehnicke prirode zato su ljudi i pitali za snimak
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju