Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
eXe:
benc ti dosta zavisi i od bw bilo bi idealno da dobijes po 1kg mesecno za god dana kad bi nabacio 10kg benc bi ti verovatno otisao bar 20kg gore.
sto se jacanja benca tice ako si do sad radio 1x nedeljno sa 2x ned bi trebao da imas BRUTALAN progres ili npr ako si radio 5x5 dosad probaj da povecas na 6x5 ili 5x6... uglavnom da povecas volumen tokom vremena ne treba ici u extreme tipa smolov
iskreno sto se jacanja benca tice ja ne bih ubacivao gomilu vezbi vec bi se drzao veceg volumena benca i varijacija istog(uski,kosi,board,floor,mp ili vec od cega vidis da najvise jaca) + tejt pres ili bilo koji overhead work za triceps
Gumac:
Hvala vam momci
Budem pokusao onda veci intenzitet, manje kilaze i da uhvatim tehniku, budem radio 10 ponavljanja, samo ne znam jel da ubacim i dva puta tjedno pa da drugi tjedan napravim samo 2-3 vjezbe? A prvi dan 4 recimo. Oboje visok intenzitet odradim uz varijacije
jelenkoppp:
Sa 92kg benc mislim da ti trebaju osnove prvo bez ljutnje ...znaci sve sto su momci rekli do sada nek ti budu smernice i bez puno filozofije ...srecno! ;D
Gumac:
Nemam se sto ljutiti.
2 tjedno budem radio prsa onda
Bsbejs5:
Pa mozes,uglavnom bitno je da se regenerises kako treba...Drago mi je sto ces uraditi kako sam ti savjetovao.Sad za prvi period se fokusiraj na klasicne Bb vjezbe za hipertrofiju,jer mislim da nema potrebe da ista ubacas iz powerlifting programa.Jer ti da bi presao na veci nivo,moras da savladas osnove,to jest da izgradis misic,da nabacis misicnu masu na grdi,a onda je najmanji problem da u tvoj repertoar trening ukljucis Pl vjezbe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju