Ostalo > Offtopic
On line trener da ili ne
Marko Dj.:
--- Citat: The Animal April 17, 2015, 07:38:02 posle podne ---Zasto bi placao trenera , i to pogotovo online kad ide rekreativno ? Treba mu dan na forumu da poveze za ishranu sta da sta ne i koliko cega .
--- Kraj citata ---
Oces da kazes da je bacanje novca ako imas trenera,a ne spremas se za binu?
Bas ti misljenje nije na mjestu...Mozes ti citati sto forum,sto druge strucne knjige,istrazivanja,blabla..edukovati se i pored trenera.Cak ako i imas neku dilemu imas sa kim da se posavjetujes,dobijes odgovor,objasnjenje kako zasto itd
Mimo svega toga,nekim ljudima treba neki da kazem autoritet iznad sebe,jer kad ti dajes nekome tesko stecen novac,neces se zebavati i ne postovati dogovor(plan)..
I ako imas trenera ne znaci da si osoba koja zeli sve zdravo na gotovo,
my two cents ;)
eXe:
slozio bih se uvek je nice imati nekog sa kim mozes da se posavetujes :)
Serbian Beast:
--- Citat: Marko Dj. April 20, 2015, 01:10:31 posle podne ---
--- Citat: The Animal April 17, 2015, 07:38:02 posle podne ---Zasto bi placao trenera , i to pogotovo online kad ide rekreativno ? Treba mu dan na forumu da poveze za ishranu sta da sta ne i koliko cega .
--- Kraj citata ---
Oces da kazes da je bacanje novca ako imas trenera,a ne spremas se za binu?
Bas ti misljenje nije na mjestu...Mozes ti citati sto forum,sto druge strucne knjige,istrazivanja,blabla..edukovati se i pored trenera.Cak ako i imas neku dilemu imas sa kim da se posavjetujes,dobijes odgovor,objasnjenje kako zasto itd
Mimo svega toga,nekim ljudima treba neki da kazem autoritet iznad sebe,jer kad ti dajes nekome tesko stecen novac,neces se zebavati i ne postovati dogovor(plan)..
I ako imas trenera ne znaci da si osoba koja zeli sve zdravo na gotovo,
my two cents ;)
--- Kraj citata ---
Da bacanje para je . Nikad nisam imao trenera , sve sto sam uradio uradio sam sam , tako da mi je to apsolutno bacanje para , pogotovo online ! Ako bi nekad razmisljao o tome to bi jedino bio kao spoter jer nemam koga da mi pomaze oko tezina i to je to .
Serbian Beast:
--- Citat: eXe April 20, 2015, 05:35:47 posle podne ---slozio bih se uvek je nice imati nekog sa kim mozes da se posavetujes :)
--- Kraj citata ---
Slazem se , svi mi se savetujemo ponekad izmedju sebe , ali da platim to , pogotovo online ako ne znam lika i nikad ga nisam video , nope :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---, tako da mi je to apsolutno bacanje para , pogotovo online
--- Kraj citata ---
ovo ti POTVRDUJEM da nisi u pravu i to 2 mil %
razlog tome je LICNO iskustvno
Da ne pricam o tome sa KIM sam radio,ali npr 2004 god kada sam udario glavom u zid,tu je bii Milos.
naravno,ne u Srbiji vec na internetu i uz pomoc njegovin ONLINE saveta su se iznenadili kada su me videli te godine na kupu ,a posle toga i na Balkanskom jer je transformacija bila neverovatna
Tako da...nije ti na mestu razmisljanje
to sto si ti napravio sam kako kazes-ti si zadovljan
a kako znas da ne bi napravio VISE bar 5 x da si imao nekoga ko zna?
Evo,ja potvrdiujem da sam sigurno mogao da izlgedam bolje 10 x da sam od samog pocetka imao nekoga
Ne kapiram zasto je stid priznati tako nesto ili zasto dopisutiti sujeti da kazes NE-JA SAM NAJJACI ,NAJBOLJI itd itd
veruj mi da pogresno razmisjas (ne o ovom zadnjem delu jer nemogu da rpicam za tebe jer te i ne poznajem) vec pogresna ti je percepciju u vezi trenera
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju