Ostalo > Offtopic
On line trener da ili ne
Serbian Beast:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 20, 2015, 05:45:13 posle podne ---
--- Citat ---, tako da mi je to apsolutno bacanje para , pogotovo online
--- Kraj citata ---
ovo ti POTVRDUJEM da nisi u pravu i to 2 mil %
razlog tome je LICNO iskustvno
Da ne pricam o tome sa KIM sam radio,ali npr 2004 god kada sam udario glavom u zid,tu je bii Milos.
naravno,ne u Srbiji vec na internetu i uz pomoc njegovin ONLINE saveta su se iznenadili kada su me videli te godine na kupu ,a posle toga i na Balkanskom jer je transformacija bila neverovatna
Tako da...nije ti na mestu razmisljanje
to sto si ti napravio sam kako kazes-ti si zadovljan
a kako znas da ne bi napravio VISE bar 5 x da si imao nekoga ko zna?
Evo,ja potvrdiujem da sam sigurno mogao da izlgedam bolje 10 x da sam od samog pocetka imao nekoga
Ne kapiram zasto je stid priznati tako nesto ili zasto dopisutiti sujeti da kazes NE-JA SAM NAJJACI ,NAJBOLJI itd itd
veruj mi da pogresno razmisjas (ne o ovom zadnjem delu jer nemogu da rpicam za tebe jer te i ne poznajem) vec pogresna ti je percepciju u vezi trenera
--- Kraj citata ---
Nit sam najbolji nit najjaci nema sta da ne priznam tu , ali ako bi vec placao trenera oko daljeg napredka placao bih ga uzivo i nebitno je bilo duplo skuplje nego online . Samo to online mi se ne dopada jednostavno i tako je , ako hoces da napredujes sa trenerom stisni se treniraj i savetuj se sa njim uzivo prvo daleko je ozbiljnije nego online i drugo to jedino sa ljudima ili sa dobrom preporukom ili sa odlicnim iskustvom iza sebe , ovo preko interneta , je meni smesno , svako drugi je danas online savetnik dza bu , nemoj pogresno da me shvatis .
I jos da dodam , radim slican posao kao ti tj. non stop preko telefona i interneta i dosta ljudi koji su mi se cinili preko zice normalni kad sam ih upoznao bio sam zgranut , a i obrnuto . Jos jedan veliki razlog kod mene zasto ne online :)
Pedja_Petrovic:
Ma ne
apsolutno te ne kapiram krivo/pogresno.
Vidi
ne pricam ja sada ovde da li je svako danas trener ili ne-to je tuzna istina ove drzave.
I bzvz je da pricam o tome.
Vec ti govorim da ONLINE moze da znaci mnogo toga.
Ne mora trener ili partner da ti visi iznad tebe da bi te terao na rad.
to je vec nesto drugo i spada u karakternu osobinu.
Mene je licno strasno MOTIVISALO kada sam na treningu i da se uslikam sa tel i jedva sam cekao da dodjem kuci da posaljem sliku Milosu ili Dav-u ili...i u vecini slucjeva su me pohvaili,
Bilo je trenutaka kada su me kritikovali.ALi nisam bio ljut-naproptiv
SLedeci trening sam sam sebi pretvarao u pakao,jer nisam hteo da kockam njihovo poverenje i moje.....
Tako da mi nije bila potrebna LIVE stimualcija
Naravno da je vezbanje sa tim ljudima LIVE neka druga dimenzija-i to isto mogu da potvrdim
Ne samo sa njima,vec sa bilo kim,
promena ambijenta moze da uzorkojuje bolje treninge, itd itd itd
i sve je to tacno i to ti potvrdujem.
Ja ne radim te stvari,da me krivo ne shvatis,niti me to intrsuje niti od toga zivim
Ono sto zelim da kazem,a ne da branim bilo koga je da zaista mozes da NAPRDUJES i da imas FANSTACINE reuzlatate sa online trenerima,a naravno ako znaju svoj posao.
Kazem
ne pricam ovde o imaginarnim i virutelnim likovima sa zastrasujucim avatarima i jos stransijim imenemima!
Ne
IME I PREZIME
ULICA I BROJ
GRAD
BR MOB TEL
CV ili kako bi po starniski se kazl"0- dosijer
Rezulatati
Slike
Reference
U ostalom,reuzlatat je jedinica mere za odrejdivanje necega kao i sto smo pre neki dan govorili da cena nije jeidnica mere za odredjivanje kvaliteta i tu enma sta..
Ili jesi ili nisi .. :D
Serbian Beast:
Pazi u svemu se slazem . Online treninzi sa ljudima kojima si ti radio , tj ljudima na njihovom nivou podrzavam apsolutno , nema ko to ne bi pozeleo ako cemo iskreno :D , imao si neko odredjeno takmicenje neki odredjeni cilj i oni su ti u tome dosta pomogli .
Ali ovu temu sam poceo jer me je Marko Dj pitao zasto ne trener ako NE zelis na binu nego samo REKREATIVNO i ako das pare onda ces trenirati sigurno jer si platio .
Iskreno i dalje mislim da je rekreativno da uzmes trenera veeeeliko bacanje para (osim stvarno teskih slucajeva gde se stvarno trazi neka pomoc to stoji) . Ali ako si momak zdrav , prav, u glavi cist , za ono da lepo izgedas ne treba ni trener ni bilo kakva hemija vec disciplina , trening , odmor , hrana , suplementacija i rezultati ce samo da pucaju !
A za ovo ako dam pare nekom onda cu trenirati ozbiljnije , mislim da je to samo za psihicki slabe ljude koji nemaju jasan cilj i dovoljno volje za bilo sta .
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---. Ali ako si momak zdrav , prav, u glavi cist ,
--- Kraj citata ---
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kada bi ja mogao da treniram umesto nekoga,kada bi mogao da jedem kg mesa na dan umesto nekoga kada bi ovo i kada bi ono,a da se na njemu vide reuzlatati- E TO BI BILO TOP
--- Citat ---A za ovo ako dam pare nekom onda cu trenirati ozbiljnije , mislim da je to samo za psihicki slabe
--- Kraj citata ---
ja sam tu podljenog misljenja
ima ljudi koji zele da daju pare da bi napredovali i hoce ako naidju na pravog
-imas ljude kojima je potreban motiv,a gde ces bolji motiv od novca jer se LICNO uvek drzim pravila,ako ne postujes MENE (ne mene licno,nego dajem primeri) onda postujes SVOJ novac. I to je ok.
Jer i sam sam milion puta LICNO pomogao rekreaticima bla bla bla pa da dodjemo i do takmicara
Obradim u SITNA CREVCA sve,ondako..domacinksi i sa velikom voljom..i ond TRASSSSS
nakon 3 dana na FB..hvala ovome,hvala onome ljubi te brate.bljbi te sestra...??!?!?!??!?!
4alo breeeee!!!
Nisam trazio NISTA,cak ni da me ikada iko spomene,ali nemoj da PISAS JAVNO PO MENI jer niko i nezna nista,ali se ja osecam neugodno i vredja mi intelgeinciju!
Pazi
sto je najgore
SHVATE to covece..i znaju da su zasrali,prodje 6 meseci,spremanje i pnovo pitaju!!!
DA COVEK NE POVERUJE
E TU JE FORA
eXe:
mozda su ljudi koje nadjes online ljudi sa vise znanja od onih uzivo?
mozda su bas to ljudi sa kojima zelis da saradjujes ali nisi u mogucnosti zbog daljine?
mozda su im cene bolje?
1000 faktora
i sto Pedja kaze ako su to ljudi koje respectujes onda je automatski i motivacija veca...
mislim da je velika razlika izmedju ljudi kojima je potreban neko da ih tera da rade i ljudi koji zele da nauce sto je vise moguce. Za ovo drugo online coaching je super za prvo ne bas...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju