Ostalo > Offtopic
On line trener da ili ne
Serbian Beast:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 20, 2015, 06:31:45 posle podne ---Pazi
sto je najgore
SHVATE to covece..i znaju da su zasrali,prodje 6 meseci,spremanje i pnovo pitaju!!!
DA COVEK NE POVERUJE
E TU JE FORA
--- Kraj citata ---
Hahaha pa znas kako kazu , ima nas raznih :D
tenssa:
Manje vise nije puno vezano za temu, ali...
I ja sam milion puta pisao svakome jelovnik, ali od te hrpe ljudi tek par njih je do kraja ispostovalo jelovnik i skinulo visak, a onda sam promjenio politiku i fino stavio cjenu za jelovnik pa ko hoce hoce, ko nece ne mora...
I Lazic sa exyu je jednom rekao, uspjeh kod privatnih klijenata je 100 procentni jer ljudi daju malo vece novce za ishranu i trening dok kod ovih sezonaca po forumu tek poneki odradi sta je zamislio...
Serbian Beast:
--- Citat: eXe April 20, 2015, 06:34:29 posle podne ---mozda su ljudi koje nadjes online ljudi sa vise znanja od onih uzivo?
mozda su bas to ljudi sa kojima zelis da saradjujes ali nisi u mogucnosti zbog daljine?
--- Kraj citata ---
Pa neces ti da juris po ulici trenere da te treniraju uzivo , vec ces da vidis koji su ok prema njihovim zaslugama , iskustvu , prema onome sta su na sebi uradili i preko neke preporuke .
A zbog daljine stoji , mozda stvarno ispadne da nemas blizu nekog ko je bolji od nekog online , tu se slazem .
Serbian Beast:
--- Citat: tenssa April 20, 2015, 06:36:43 posle podne ---Manje vise nije puno vezano za temu, ali...
I ja sam milion puta pisao svakome jelovnik, ali od te hrpe ljudi tek par njih je do kraja ispostovalo jelovnik i skinulo visak, a onda sam promjenio politiku i fino stavio cjenu za jelovnik pa ko hoce hoce, ko nece ne mora...
I Lazic sa exyu je jednom rekao, uspjeh kod privatnih klijenata je 100 procentni jer ljudi daju malo vece novce za ishranu i trening dok kod ovih sezonaca po forumu tek poneki odradi sta je zamislio...
--- Kraj citata ---
Eeeee koliko sam ja treninga i ishrane za dz ispisao , neki ispostuju neki ne , i onda opet pitaju posle nekog vremena ali tad me ne zanima vise da pricam isto . A da naplacujem , nemam toliko vremena da se bakcem oko toga jer imam posao koji mi oduzima previse vremena vec .
Za ove sezonce se slazem , fazon ajd da se nagruvamo za leto itd , ti likovi me ni ne zanimaju ni 2%
eXe:
ja sta vidjam ovde u gymu kod mene bolje da cutim xd posebno je zajebano ako nekog zanima npr pl ili wl ima malo ljudi koji mogu dati adekvatne savete cak i online a kamoli uzivo. Sto se tice skidanja 5-10 kg nabacivanja kg mnogo je lakse jbg.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju