Ostalo > Offtopic
On line trener da ili ne
filip85:
pa to je u principu normalno u dosta profesija, pa i u ovoj... tipa, radiš programiranje, imaš nekoliko freelancing sajtova gde se nude poslovi, prijaviš se, predstaviš svoj dosadašnji rezultat i nudiš da odradiš taj posao za X para, bez da imaš predstavu ko je sa druge strane ekrana, ali imaš uvid u njegovu prošlost i rezultate koje je napravio u tom poslu... imaš online trenera koji prave bolje rezultate nego mnogo njih uživo... po teretani gledam trenere čiji su klijenti godinama isti, pa koji će ti moj onda personalni trener... lik od 190cm i 75kg godinama prodaje maglu ljudima tu i uzima pare... na kraju krajeva, to da li će se neko pridržavati toga šta mu je trener napisao, zavisi isključivo od njega... može najbolji trener na svetu da te trenira, šta vredi ako ti kući pojedeš jumbo picu i Milku od 300 gr... to zavisi od karaktera i odlučnosti a ne od toga da li te neko trenira uživo ili online...
BUKAS:
Slazem se sa Animalom sa jedne strane. Trenutno radim i on line. Neko ko nema neki cilj, nema potrebe za trenerom. neko ko ima cilja do kojeg bi dosao U NAJKRACEM VREMENSKOM ROKU, onda da, sto da ne.
Koliko momaka sam trenirao i skinuo im poprilican % bf, a njihov odgovor je bio sledeci, da su i ranije dosli do tog cilja, ali za duplo duze vreme. E sad kad se preracunas, muka, novac, odricanje i stavis na papir, sta se isplati vise.
To pisanje programa noob likovima davno prestao da radim. Cenim svoje znanje i ne dajem sakom i kapom. Kao sto pisem na forumu, tako radim i uzivo u prici. Ne skrivam mnogo, ali jednostavno sve sto sam probao, citao, mucio se, mislim da je glupo davati tek tako.
kikibgd:
ima toliko mogucnosti preko neta, naravno ne bi novajlijama preporucio bilo kakav online coaching NIKAKO!
imas trenera jako poznatih koji pojma nemaju ciji klijenti su godinama isti e sad moze biti do klijenata ali opet.
Ne mozes ti da ocenis nekog trenera da je dobar ako radi sa ljudima koji su genetski superiorniji od 80% ljudi..
pravilo je ako oces da budes dobar trener izaberi sebi klijenta koji nije genetski freak sto bi se reklo pa napravi nesto od njega.
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- koji nije genetski freak
--- Kraj citata ---
kako se to prepoznaje?
BUKAS:
Ne znam o kakvim genetskim freakovima se prica. Jenostavno kad neko uzme trenera ima obavezu i prema sebi i prema njemu da sve radi po PS. I onda dodje rezultat. Kad radis sam, vecina se gubi kao magarci u magli i zato su i rezultati polovicni.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju