Ostalo > Offtopic
On line trener da ili ne
BUKAS:
Evo cisto da stavim i ovde intervju sto smo radili za portal sportista.me.
http://sportista.me/online-trener-da-ili-ne/
Serbian Beast:
Pricate gluposti , kakav genetski freak , i da ima genetiku za nesto to se se vidi tek posle odredjenog vremena provedenog treniranjem .
I da , "Hard work beats genetics all the time" !
eXe:
ja isto ne verujem u to "genetski freak" jer ima ljudi koje kad vidis rekao bi da su genetsko djubre xd da bi za par godina imao reakciju U JBT kad ugledas osobu. Takodje ima ljudi koji nikad nista nisu radili i izgledaju mnogo bolje od prosecnog coveka koji rekreativno ide u teretanu a opet nakon sto trenirjau neko vreme nemaju neki drastican pomak iako su i inicjalno bili dobri...
tenssa:
Sta ja znam, nekada je genetika dobra us mislu da mozes jesti sta zelis, a BF ostaje isti, ovaj lik sto radi u teretani vazda 6 pack, a krmci junk na nevidjeno, uz to je i "trener". Pod navodnicima jer kad dodje npr djevojka salje je odmah da radi kardio po sat vremena, a momcima pokaze obicnih par vjezbi i to bi bilo to. Naravno o hrani ni rijec.
Black&Decker:
uvek me je zanimalo ako ste trener i dodje vam potpuni pocetnik, primer - evo recimo devojka 29 godina sa finim viskom kilograma koji se moze skinuti,ali na duze staze,nikada se nije bavila sportom,pa eto hoce malo da se sredi "pred udaju " :P...
koliko ozbiljno idete i da li prosto morate da je lazete :) posto kada vidim takvu situaciju, vise mi trener deluje kao neko ko caska sa njom,nego da on tu nesto ima puno posla... vise kao motivator nego kao trener..
da li se odma ide do koske,ili kazete ma nemoj da jedes hleb,slatko itd...pa cemo lagano...
da li se nailazi na odbojni stav kod klijenata ako se zada stroga disciplina? i u toj situaciji da li se prilagodjava musteriji, ili se drzi svoja prica,pa ko hoce hoce?
i imam neki utisak da je mnogo teze raditi sa devojkama,a i da su u tezoj situaciji sto se treniranja tice i discipline...jos kada izosciluju hormoni,ne znaju di ce :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju