Pozdrav svima, novi sam clan i za ovaj kratak vremenski period pratim desavanja na forumu.
Zanima me par stvari pa ako je neko od iskusnijih voljan da prokomentarise i uputi me unapred hvala..
Imam 28godina tezina 90kg visina 190cm.
U teretanu sam krenuo pre tacno godinu dana sa kilazom od 114kg. (pre toga nisam imao neke fizicke aktivnosti
eventualno neki fudbal jednom u 100godina).
- Prvih 5meseci je da kazemo bilo mlacenje prazne slame, radio sam neke kruzne treninge jeo samo piletinu
i pirinac u 3 obroka dnevo kilaza je padala ali nekako to nije bilo to..
- Na savet nekih ljudi iz teretane krenuo sam sa 4-5 obroka dnevno stim da sam u prvom obroku imao 50g hidrata
uglavnom ovsene. (znaci 50g na celi dan) Dijeta je trajala oko 2-3meseca pao sam na 90kg.
- Sleldeca dijeta rotacije uh. (mislim tako ih ja nazivam) imao sam isto 4-5 obroka dnevno
Uglavno 3 obroka pre teretane doorucak-uzina-rucak (dorucak 100g ovsenih rucak 500g krompira.)
Tipa- ponedeljak 150g ovsenih, Utorak 130g ovsenih, sreda 150g ovsenih cetvrtak 0 pa onda opet ponovo 150..
Sa ovom dijetom sam uspeo da se popdnem na nekih 95kg tj, stekao sam nesto mizerno misicne mase.
Telo mi je izgledalo nekako mlohavo i sam sebi sam izgledao debelo tj kao da nista ne napredujem..
Dijeta ta je trajala oko 2-2.5meseca..
- Trenutno sam opet na nekoj dijeti definicije tj spustanje masti.
Imam 5 treninga nedeljno.
Hidrate unosim samo sredom i nedeljom to su mi kao neka punjenja, ostalim danima sam na 0 hidrata.
Pao sam na 90kg i merio sam se bf mi je 20posto.
Misio sam tako ici dok se ne pocnu videti trbusnjaci kontam da je to pokazatelj da su masti na nekom minimumu.
Zatim bi krenuo na cistu misicnu masu i tu mi je potrebna Vasa pomoc najvise sto se tice hrane i suplementacije.
Evo par slika cisto da vidite o cemu se radi..
http://prntscr.com/7kxj70