Hvala svima na komentarima... Na low carbu sam, kardio za sad 3x tjedno , 25min laganog inteziteta iza treninga. Pozing sam dosta vjezbao, naravno uvijek mora i moze bolje. Sta se tice forme, svjestan sam i sam da tu ima jako jako puno posla,nepunih 18 mi je godina, i moje vrijeme tek dolazi, samo Boze zdravlja. Bio sam skeptican oko ulaska natural u pripreme, ali budemo vidjeli sve, Stevo hvala za realan komentar,dajem sad sve od sebe pa cemo vidjeti. Ne radim sad sa Antonijom ko je pitao, radim sa Kobcem, Miroslav Kolobaric, momak koji je Adu bio dobio na balkanskom
. Vjerovatno cu biti i najmladji, pricao sam sa trenerom da preskacem drzavno, pa da nakon dijete idemo rasti i odraditi sve planski za nesto kasnije, pa je rekao da pustim sad, da vidimo kako ce forma ici, da moram biti svjestan da natural toliko necu moci biti velik, ali da tvrd mogu izaci, i da bi volio da izadjem da stecem sta vise iskustva na bini, da ce mi kasnije biti lakse. Budem vidio sve kako bude islo, ja cu dati sve od sebe, pa na zimu pravimo puno ozbiljniju pricu. Bude li sve po planu, tempiram -75kg kateg , trenutna kilaza oko 82, 175 sam visok