Ostalo > Offtopic

oko odmaranje izmedju serije

<< < (4/10) > >>

Stevan Čerubdžić:
Ne troluje momak, pogresno je naucen.
Ajde manje vise to sto kazes ali kako ces nesto da definises ako nema sta da se definise. Moras da izgradis misic da bi ga definisao, bio to biceps ili kvadriceps. Los ti je pristup, moraces da menjas to jer ajde sad i godine ti idu na ruku ali nece jos dugo.
Sa tom ishranom ces tesko do vojske tako da i to moras menjati.

oldschool:
U redu, menjacu. U nedelju se vracam s putovanja pa ce moja ishrana biti min 5 puta dnevno.

Izgleda da je ovaj plan o dijeti nije dobar pretpostavljam cim tako kazes...

Stevan Čerubdžić:
Pa nije bas. Odredi koliko ti prot i masti treba, uh rotiraj to je ok, ali promeni izvor. Nemoj tu soju, ona u tim kolicinama moze da ti poveca i estrogen. Fokusiraj se na pirinac. Jedi dosta salate, pij puno vode.

VOJA.S:

--- Citat: oldschool  Jun 17, 2016, 01:26:24 posle podne ---U redu, menjacu. U nedelju se vracam s putovanja pa ce moja ishrana biti min 5 puta dnevno.

--- Kraj citata ---
Sve sto su ti rekli momci i dodqo bih da je 5 obroka dnevno MAX a ne min,nema potreve za vise od 5..

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 17, 2016, 01:33:20 posle podne ---Pa nije bas. Odredi koliko ti prot i masti treba, uh rotiraj to je ok, ali promeni izvor. Nemoj tu soju, ona u tim kolicinama moze da ti poveca i estrogen. Fokusiraj se na pirinac. Jedi dosta salate, pij puno vode.

--- Kraj citata ---

E hvala, pa evo od prilike.

Proteini s ogled na moju kilazu trenutnu bi trebalo oko 130gr protein.

A s Uh, kako se meri. Znam da protein treba 2, 2.5 na kg telesne tezine.

jel cim je protein 2, 2.5 po kg telesne tezine, jel bi uredu da i takodje stavim UH 2, 2.5 po kg?

--- Citat: Voja.S  Jun 17, 2016, 01:36:42 posle podne ---
--- Citat: oldschool  Jun 17, 2016, 01:26:24 posle podne ---U redu, menjacu. U nedelju se vracam s putovanja pa ce moja ishrana biti min 5 puta dnevno.

--- Kraj citata ---
Sve sto su ti rekli momci i dodqo bih da je 5 obroka dnevno MAX a ne min,nema potreve za vise od 5..

--- Kraj citata ---

U redu. Ja obicno i nemogu toliko 5. 4 pokusacu 5.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju