Ostalo > Offtopic

oko odmaranje izmedju serije

<< < (6/10) > >>

Stevan Čerubdžić:
Znam ja tacno i tvoj telesni tip i genetiku i sta dobijas sta gubis. Jedi hidrate u svakom obroku, to energija pre i posle a ostalo u slauf, da telo funkcionise tako svi bi bili mi onda veprovi od 200kg. Nije vise proteine bolje jer ce telo da iskoristi koliko moze, tj onoliko koliko imas misica da ih nahrani ostalo ce da leti tamo gde ne treba. Salatu uz obrok da lakse ide obrok i da mu da lepsi ukus.
Ti si pojeo kilo mesa u jednom cugu? Svaka cast ako je tako.

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 19, 2016, 08:06:47 posle podne ---Znam ja tacno i tvoj telesni tip i genetiku i sta dobijas sta gubis. Jedi hidrate u svakom obroku, to energija pre i posle a ostalo u slauf, da telo funkcionise tako svi bi bili mi onda veprovi od 200kg. Nije vise proteine bolje jer ce telo da iskoristi koliko moze, tj onoliko koliko imas misica da ih nahrani ostalo ce da leti tamo gde ne treba. Salatu uz obrok da lakse ide obrok i da mu da lepsi ukus.
Ti si pojeo kilo mesa u jednom cugu? Svaka cast ako je tako.

--- Kraj citata ---
1 kg, al bez hleba :D.
Uglavnom nemogu  svaki dan al kad malo se zanesem s tegovima kad vezbam pogotovo ruke. Umem nekad da preteram s ogled na to da ih vezbam samo 1 nedeljno.

U sva 5 obroka, mora imati Proteine i UH?

A sta sa zdravim mastima, koliko max treba biti? 10gr?

Stevan Čerubdžić:
Opet buraz za coveka ispod 60kg kila mesa i to u jednom obroku je bas izazov.
Pa masti oko 50grama unesi tokom dana. Ne trebas vise.

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 19, 2016, 08:18:17 posle podne ---Opet buraz za coveka ispod 60kg kila mesa i to u jednom obroku je bas izazov.
Pa masti oko 50grama unesi tokom dana. Ne trebas vise.

--- Kraj citata ---

Ok. Kad budem ovako sredio, onda bi mogao ruke raditi bar 2x nedeljno? kako bi ih naterao na rast. Jer 48h oni se oporave + clean food?

I jel trebam ici 6x nedeljno, isprogramirao sam trening po knjizi Arnolda.

Od prilike u jajeta koliko masti ima?

A to 50, kako odredjujes, mislim po kg telesne tezine ili?

Stevan Čerubdžić:
Ne treba da radis ruke 2x nedeljno nego jednom nedeljno. Ruke rade i kad treniras ledja i grudi itd... Nece ruke rasti tako jer telo ne dozvoljava veliku dispoporciju. Znaci Johnny Bravo look itd. 5x nedeljno msksimalno treniraj.
Masti 1gr po kg telesne tezine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju