Ostalo > Offtopic

oko odmaranje izmedju serije

<< < (7/10) > >>

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 19, 2016, 08:31:32 posle podne ---Ne treba da radis ruke 2x nedeljno nego jednom nedeljno. Ruke rade i kad treniras ledja i grudi itd... Nece ruke rasti tako jer telo ne dozvoljava veliku dispoporciju. Znaci Johnny Bravo look itd. 5x nedeljno msksimalno treniraj.
Masti 1gr po kg telesne tezine.

--- Kraj citata ---

A u danima kada sam off, kada je pauza onda verovatno treba se UH smanjit, ili najbolje na 0, a protein da se drzi na 2 gr po kilu da bi se telo oporavljalo od te treninge .

Stevan Čerubdžić:
Kad si off jedi i odmaraj jer telo raste kad odmaras. Nemoj da radis dijetu covece, imas 56kg jos malo pa ces na pistu sa anoreksicnim manekenkama. Jedi kao covek.

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 19, 2016, 09:12:29 posle podne ---Kad si off jedi i odmaraj jer telo raste kad odmaras. Nemoj da radis dijetu covece, imas 56kg jos malo pa ces na pistu sa anoreksicnim manekenkama. Jedi kao covek.

--- Kraj citata ---

Hm, okej poslusacu. Ma nije meni problem ako kacim kilazu, samo da nije salo. Jer znas leto je, po majicu i ne volim salo :D

U dani sub i ned kad sam off, mogu odigrati koje partije fudbala :D ili low cardio.

Stevan Čerubdžić:
Neces dobijati salo siguran budi.
Mozes ali moras da jedes.

oldschool:
Ata oko kreatina. jel opasno konzumirati po 20 gr pre treninga.jer sa 5 gr koliko to ti moze pomoci za vreme treninga. Sa fona sam. zasad ima opet napredak u rukama dal od posla to nez xd.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju