Ostalo > Offtopic

Rasprava sa Dijanove teme...

<< < (8/18) > >>

Soksy:
Ma Dijan je daleko po mom osobnom mišljenju najbolja teretana što se tiče i osoblja i svega! (ja ti to ka
žem i u svojoj teretani! A tko te zanima Bunny? :D

Soksy:
Ja sam stvarno tila da me neko dovede u red, i to je učinio jedan momak, i hvala Bogu važno je koliko to osoba želi, jer ako nisi spreman za odricanja i malo muke, onda k vragu sve! jedva čekam ponedjeljak da mogu opet u teretanu, sad stvarno nemam snage. Inače idem svaki dan ali od ponedjeljka počinjem pazit opet na prehranu (svoju :lol:, ali isto ću prije potaracat ove čokolade šta su mi ostale u torbi). to su ti dani, znamo mi žene! :P

bunny:
Ma skroz si u pravu, i ja radim po programu, uvik dođem sama i radim, ne obadajem nikog! A to za te žene, užasss!!! Sidnu na sprave i tri ure tračaju, ali ja bez pardona dođem i pitam mogu li napravit vježbu, još najbolje da ću čekat!  Iskreno, nisam mislila da ću to ikad prije reć ali mi je draže vidit muške u teretani, oni rade svoj trening i nikog ne obadaju, obućeni u staru robu za trening i oznojni, a one...ka da se nebi slučajno malo oznojile i pokvarile ten..
Neznam kako ti ali ja se dosta na cardiu znojim, majica mi se natopi. A valjda je to ok, ka priča se da se tribaš oznojit dobro!

bunny:
Ma ja ti se čokolade ne odričem, ne jedem previše, ali zašto ne uzet malo, ne triba pretjerat! Ona je i dobra u malim količinama! Prija mi je baš u Dijana slušala predavanje o prehrani, i rečeno jew puno zanimljivih stvari, upravo da treba jest češće pomalo i raznoliko, ali ništa ne triba izbacit samo smanjit.
A znam da se nekoliko trenera bavi privatnim treninzima u Dijan gyma, vidila bi ih s nekim da rade ali neznm , da biram,kogabi angažirala jer su mi stvarno svi momci odlični i profesionalni

Soksy:
Vidim ja da ću se dobro slagat s tobom! Ja ti obožavam traku za trčanje, zadnji put sam ti 55 min bila na njoj i bila mokra samo tako! Ali meni to nekad ovisi, nekad ti radim uru i pol, a uopće se ne oznojim kao moja prija, ona ti bude mokra samo tako, bez obzira koliko radila! Ja ti isto njima upadnem i obrusim, ne boj se, već imam neprijatelje  :D, ne dam im gušta, ne šutim ja materi svojoj a kamoli kokoškama s tonu šminke!!! 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju