Ostalo > Offtopic
Rasprava sa Dijanove teme...
Soksy:
Također! Ja bi ti s guštom radila kod kuće tople sendviče s puno majoneze itd. Ma je mogu i ja reć da sam ga nekim dijelom dovela u red, ali znam sebe i znam da nisam zadovoljna s tim dijelom. Mogu ja to puno bolje! Kažem, kad idem radit donje trbušne, uvati me takva bol u donjem dijelu leđa (i to poviše trtice) da se uopće ne mogu pomaknut onda nekad i ne radim trbušne u teretani!
bunny:
Ma znam, kad se općenito rade trbušni opterećenje je na kralježnici, zato ti je koristim onu malu spravu za trbušne koju su i na tv-u reklamirali koja mi drži vrat a učinak je isti. Tako da rade samo trbušnjaci a ne ono šta ne triba odnosno kralježnica! S njom ti napravi i gornje , donje i bočne i mogu ti reć da sam prezadovoljna. Učinim ih preko 120 a nemam boli u leđima! Sigurno znaš na koju spravu mislim:)
sasacg:
OFF!!!!!!!!!!!!!!!!
analiese:
a hebem vas, stvarno ste kokoske
neznalica je u pravu - lipo broj jedna drugoj, pa u vrimena na zeleni caj bez cukra
pa zadnjih 5 strana su samo vasi postovi
drugi i ne stignu
p.s. ovo nije zbog ljubomore sta nama, ostalima, koji nismo stalno u teretani nabijate komplekse
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nuke:
ne stvarno, malo smirite sa cakulon a posto samo vas dvi pricate odite si slat privatne poruke...da coviku ne razvaljujete temu bzvz, pa ce bit nepregledno...
btw. soksy fala na komplimentu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju