Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Bench press-kako se to radi ...
FD:
--- Citat: djLE April 10, 2016, 01:09:48 posle podne ---dajte neki program za benc ili kako da radim stagnira mi benc vec god dana ,bukvalno sramota me da napisem koju tezinu radim i da nece gore od toga nikako,
Inace kako sam radio benc a to je recimo krenem zagrevanje sa 50kg i onda teram 60kg 70 i tako penjem za 10 kg a smanjujem izbacaje 10 8 8 6 i tako
--- Kraj citata ---
Snimi kako radiš, tehniku, pa izbaci ovde da neko pogleda. To ti je prvi korak u rešenju problema
Hoop4Life:
Ovaj Djle ako nije neki lik-trol od 120kg-a koj izbacuje 200kg-a bp 250 dl i 250 sq ne znam, vec 2 godine izbacuje 70kg-a :D
chempa:
meni je bendz uzasno slab, ocajan mogu da kazem , moze pomoc kako da poboljsam :) Hvala.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: chempa Oktobar 07, 2017, 10:20:09 posle podne ---meni je bendz uzasno slab, ocajan mogu da kazem , moze pomoc kako da poboljsam :) Hvala.
--- Kraj citata ---
Moras da poradis na tehnici, ojacas triceps, ramena, ojacas u sustini celo telo.
To su ti samo par smernica. Benc(a ne "bendz" je kompleksna vezba).
chempa:
upravo ramena i ruke su mi slaba partija, jaci sam u ledjima i nogama, tj druge vezbe mi ne predstavljaju toliki problem, ali grudi su mi smrt, izvinjavam se :) , hvala puno, radicu na poboljsanju benca :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju