Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Bench press-kako se to radi ...
djLE:
zasto me bole prsljenovi kad radim 90% -100 % bench ako su mi ledja totalno prava i pri tom ne krivim telo? jedino grudi malo izbacujem na gore tako bi trebalo po pravilu kolko znam,imam utisak kao da sam lopaticama natego prsljen ,i ne osecam bol ali osecam neku nelagodnost tvrdocu,guglao sam po netu nema nista oko ovoga kao da se samo meni desava posto je ovo drugi put,ako neko moze da mi objasni sta se tu izdesava pa da se pojavi problem na prsljenu,nemam nikakih otaknuca ili podliva masnica i mogu da izvodim pokrete u svim pravcima sa telom bez problema ,samo u nekim moentima osecam prsljen kao da je stegnut ,posto su me cela ledja bolela posle benca
hvala u napred
Milenadiao:
--- Citat: djLE Jul 15, 2015, 02:07:21 posle podne ---zasto me bole prsljenovi kad radim 90% -100 % bench ako su mi ledja totalno prava i pri tom ne krivim telo? jedino grudi malo izbacujem na gore tako bi trebalo po pravilu kolko znam,imam utisak kao da sam lopaticama natego prsljen ,i ne osecam bol ali osecam neku nelagodnost tvrdocu,guglao sam po netu nema nista oko ovoga kao da se samo meni desava posto je ovo drugi put,ako neko moze da mi objasni sta se tu izdesava pa da se pojavi problem na prsljenu,nemam nikakih otaknuca ili podliva masnica i mogu da izvodim pokrete u svim pravcima sa telom bez problema ,samo u nekim moentima osecam prsljen kao da je stegnut ,posto su me cela ledja bolela posle benca
hvala u napred
--- Kraj citata ---
Meni to uopste ne zvuci kao dobar benc. Kako bese, ti neces da se snimas?
djLE:
--- Citat: Milenadiao Jul 15, 2015, 02:32:41 posle podne ---
--- Citat: djLE Jul 15, 2015, 02:07:21 posle podne ---zasto me bole prsljenovi kad radim 90% -100 % bench ako su mi ledja totalno prava i pri tom ne krivim telo? jedino grudi malo izbacujem na gore tako bi trebalo po pravilu kolko znam,imam utisak kao da sam lopaticama natego prsljen ,i ne
--- Kraj citata ---
Meni to uopste ne zvuci kao dobar benc. Kako bese, ti neces da se snimas?
--- Kraj citata ---
stvarno ne volim da se snimam samo je to razlog,
inace ja sam otprilike siguran da je to sasvim zadovoljavajuci benc nego odradio sam jedno 8-10 serija i zadnju isao max te sa se i preforsirao pa je i vrvt to.
nego mene konkretno zanima kako mi nastane ovakva povreda sta izvrsi silu na prsljene i na kraju krajeva jel treba da idem kod lekara napominjem da mi se ovo isto desilo pre 6 meseci ,5 dana sam pauzirao i sasvim normlano trenirao 6 dan
eXe:
ako si se pretrenirao odmori... ako ne jedini nacin da ti neko pomogne je da okacis snimak. ps ne ujedamo :)
djLE:
dajte neki program za benc ili kako da radim stagnira mi benc vec god dana ,bukvalno sramota me da napisem koju tezinu radim i da nece gore od toga nikako,
Inace kako sam radio benc a to je recimo krenem zagrevanje sa 50kg i onda teram 60kg 70 i tako penjem za 10 kg a smanjujem izbacaje 10 8 8 6 i tako
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju