Ostalo > Offtopic

Bubuljice na ledjima

<< < (3/16) > >>

Vojislav:

--- Citat: pedjos ---vojo ti si izasao iz puberteta???
--- Kraj citata ---

Pa kad neko kaze da ima bubuljice, svi odmah pocinju sa onom pricom: "A da nisi u pubertetu?!"

Za mene su pricali celu osnovnu da sam u pubertetu, ne samo zbog bubuljica, vec i zato sto sam u tom periodu bas divljao.

Sto se tice tog losiona sa klindamicinom, meni nije pomogao. Sada evo koristim SebaMed Clear Face - antibacterial cleansing foam za lice, ali mi ni to ne pomaze, tako da sam vise odustao od resavanja tog problema.

laracroft:
evo mi zene experti!!!!!!!!!!koleginica je pomenula sebum al to je sad komplikovano za objasnjavanje.ovako napamet otidi u apoteku kupi losion sa 1%klindamicinom i lutz mixtura sve zajedno kosta oko 250-300dinara.

losion mazes ujutru i uvece a mixtura tj.krecno mleko samo uvece onn susi i umiruje upalu i crvene oziljke.

ako to ne pomogne idi kod dermatologa d avidi koji si tip koze pa ce ti dalje pomoci.

kako nastaju?na ledjima u vecini slucaja povecano znojenje ili nervoza pred ispite,stres... itd.nije bas dokazano,stoga posle svakog treninga idi pod tus,sprave svi pipaju gumene rukavice to iritira kozu i nastaju naslage prljavstine.suplementi ne verujem dda imaju veze moze neki hormonski poremecaj e sad ne znam dal to sto koristis ima u sebi neke hormone.

zablude sa kremama?sapun sapun sapun na bazi glicerina,sve ostalo je marketing jedino dove valja.sapun cisti jedino detaljno i ne susi kozu do je prividno ali ne susi,preko noci koza luci vise masnoce.

ne bi bilo lose idi par puta u solarijum da umiri sve to i izgledac ebolje ako si bele puti 2put nedeljno sa razmakom od 3dana i ne vise od 10minuta u obicnom nemoj u turbo izgoreces.

pozzzzzzz

Markoni:
vojo kod EXTREME u solarijum

laracroft:
fensiiii:) :)

posalji i ovog sa strijama tamo:)

Markoni:
pa EXTREME tamo odrzava sprave pa da ih ubaci da se prze malo hahahahahahahah

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana