Ostalo > Offtopic
Bubuljice na ledjima
Kekka:
--- Citat: laracroft ---fensiiii:) :)
posalji i ovog sa strijama tamo:)
--- Kraj citata ---
I onog DEBELOG sto nece da radi kardio :D :D :D
IFBBPro:
Ih sta vas je veceras online pa sta je ovo.. vec 15 odgovora! :)
I jos je Pedjos bio online.. nesto ga dugo nije bilo :)
Pedjos - imam 20 godina.. moze biti da testosteron divlja jer zadnjih 4-5 mjeseci imam nevjerovatan napredak i to ne sa bas najboljom ishranom, bar ne sa dobrom suplementacijom..
Vojislav - tu si upravu.. i meni ljeti kad odem na more i pocrnim sve se to ukloni bar vecina.. valjda morska so i sunce.. zato kazem zadnjih 6-7 mjeseci da mi divljaju kako je pocela zona sumraka tj. jesen i zima :)
djevojke - hvala na vasim savjetima, kazem ne koristim nikakvu hormonalnu suplementaciju posto je jedna od vas pitala.. svejedno hvala na odgovorima.. znaci Dove sa glicerinom..
hvala Markoni..
.. i svima ostalima :) kad skoknem do mora bice sve ok :)
ili cu jednostavno kupiti Dove :)
gaudi:
--- Citat: Markoni ---
ja koristim DOVE sapun i nemam problema , a imao sam ih
--- Kraj citata ---
Markoni golubica :lol: :lol: :lol:
Ovo je zvucalo kao neka reklama - nemam problema ,aimao sam ih :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---evo mi zene experti!!!!!!!!!!koleginica je pomenula sebum al to je sad komplikovano za objasnjavanje.ovako napamet otidi u apoteku kupi losion sa 1%klindamicinom i lutz mixtura sve zajedno kosta oko 250-300dinara.
losion mazes ujutru i uvece a mixtura tj.krecno mleko samo uvece onn susi i umiruje upalu i crvene oziljke.
ako to ne pomogne idi kod dermatologa d avidi koji si tip koze pa ce ti dalje pomoci.
kako nastaju?na ledjima u vecini slucaja povecano znojenje ili nervoza pred ispite,stres... itd.nije bas dokazano,stoga posle svakog treninga idi pod tus,sprave svi pipaju gumene rukavice to iritira kozu i nastaju naslage prljavstine.suplementi ne verujem dda imaju veze moze neki hormonski poremecaj e sad ne znam dal to sto koristis ima u sebi neke hormone.
zablude sa kremama?sapun sapun sapun na bazi glicerina,sve ostalo je marketing jedino dove valja.sapun cisti jedino detaljno i ne susi kozu do je prividno ali ne susi,preko noci koza luci vise masnoce.
ne bi bilo lose idi par puta u solarijum da umiri sve to i izgledac ebolje ako si bele puti 2put nedeljno sa razmakom od 3dana i ne vise od 10minuta u obicnom nemoj u turbo izgoreces.
pozzzzzzz
--- Kraj citata ---
..bravo larra...ovo sam ja radio potpuno isto akda sam imao problme sa tim....i od tada...problem je resen za uvek...ponekda se pojavi t i tamo neka americka-hibridna..ali sve to resi klindamicin...
Mr.Boris:
Samo jos jedno, ijasam cuo daje glicerinski sapun veoma dobar, A krema TAZORAC je nesta najbolje neznam dali to ima u nasim apotekama. Samo namazes i nakon 3 dana nestane.Kad godse koja kodmene pojavi to je spas.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju