Ma nisam ja pitao zbog toga, a da ne brine Pedja verovatno nisam ni previse rezistentan na insulin ali svkako sam poceo uzimati Insulomin sigurno nece stetiti.
Sto se tice treninga pogotovo HIIT ne mogu ja to raditi na nacin kao vi jer zbog trke za koju se spremem imam po 100km trcanja nedeljno i 10-15km plivanja a HIIT me dosta kiseli i ne mogu se sa 48 godina oporavljati od toga brzo. To su u trcanju uglavom treninzi za vo2max i sastoje se od desetak anaerobnih intervala u trajanju od 1-2 minuta sa pauzama za vracanje pulsa ali to mogu jednom nedeljno inace povreda u najavi.
Zasto sam pitao za pakovanje masti, ja uglavnom trcim i plivam pre podne na prazan stomak, jedem, odmorim pa teretana popodne ali teretana ne u svrhu dobijanja mase jer mi ona ne treba nego vise zbog hormona i aktiviranja komplet tela, jelo posle teretane i opet pre spavanja sa po 100-150gr UH.
Da bi mogao sutra opet istrenirati moram oporaviti misice, uzimam bcaa, glutamin, izolat ali sumnjam ako pre podne ispraznim noge tj potrosim glikogen iz njih na trcanju pa odem na bazen i umorim gornji deo, popodne odem u teretanu da ce ono sto pojedem posle teretane zevrsiti vecinski u gornjem delu tela a da ce mi noge ostati prazne.
Zato sam poceo posle svakog obroka koristiti EMS (struja) na kvadricepsima da probam sto vise prokrviti njih nadajuci se da cu tako dpremiti i sto vise gradivnih stvari u njih jer oni mi najvise i trebaju. A onda me zanimalo ako to radim svaki put posle obroka da necu tako pospesiti i gomilanje masti u nogama.
Svaki dan u bazenu sat vremena i svasta coveku pada na pamet