Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Bench press-kako se to radi ...

<< < (4/20) > >>

aragorn:
Evo,odgledah trening u teretani football igraca iz NFL-a .....

I to pregled samo jednog tima....

Bekovi, svi u cucnju preko 250-320-kg,SA UZASNOM TEHNIKOM, UZ GURANJE NOGAMA, SKORO  ISKLJUCIVO.....

Bench,svi bekovi izmedju 180-240 kg,A" TEHNIKA" BLAGI UZAS!!!!!!!!!

Nabacaj,bez trzaja,bekovi opet,180-220 kg  .........

E,sad kada se pogleda ovo sto sam pisao predhodno ...nadam se da je jasnije sada.....

Ponavljam.....kada bi ovi ,koje sa naveo,znali bilo sta o tehnici,periodici,opremi......ZAMISLITE STA BI MOGLI DA PODIGNU!!!!!!!!!!!!

Vidite li vi, koliki smo amateri????

Ted Arcidi:

--- Citat: Vladar  Jul 25, 2007, 06:33:28 posle podne ---Milan ja na jednostavan i svima razumljiv nacin pojasnio neke osnovne stvari, potrudio se da napravi video clip, ja mislim da je itekako referentan, covjek ima cucanj od 430kg i koliko znam i dalje je rekorder Srbije u cucnju i deadliftu a do skoro je to bilo i u BP... ako grijesim neka me neko ispravi.

Ti sportskli rezultati su ono sto mene zanima, a koliko sam imao prilike covjek se bavi regularnim poslom u US, tako da ne vidim zasto bi ulazili u taj neki dio.

--- Kraj citata ---
Milan nikada nije bio rekorder u bench- u,Milan drzi rekord u zbiru negde oko 905kg,rekord u cucnju sa 350-360 kg i rekord u mrtvom sa oko 330 kg (pisem ovo po secanju jer ne mogu da nadjem tacan podatak). Sto se tice rekorda u bench-u ,prethodni je drzao pokojni Zeljko Skrba sa 242,5 kg i postavio ga je 1999 godine. 

Ted Arcidi:
Mislim da je glupo ovim putem osporavati bilo cije rezultate,a pogotovu rekorde jer ,kakvi god da su mi bolje nemamo.  Svaki dan slusam te price o ljudima koji mogu da podignu vise od bilo kog powerliftera samo im se nece,a i nemaju majicu. Ma kakva je to glupa prica  pun mi je.... tih rekordera mesnih zajednica i lokalnih teretana,koga je bre briga koliko bi oni mogli da dignu samo da hoce, Ja licno znam da Ervin Katona odavno ima rezultat u bench-u preko 300kg,ali to nikada nije uradio na takmicenju i rekord je takav kakav jeste. Poenta price je JEDINO MERODAVNO SU ZVANICNI POSTIGNUTI REZULTATI, a sve ostalo su prazne price i kurcenja. Sto se Milana tice za mene je on zvanicni drzavni rekorder,sta god ko mislio o njemu, i dok neki od tih snagatora ne obori njegov rekord tako ce i ostati. Takmicenja su jako otvorena pa nek izvole...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Ted Arcidi  Jul 26, 2007, 09:59:54 pre podne ---Mislim da je glupo ovim putem osporavati bilo cije rezultate,a pogotovu rekorede jer ,kakvi god da su mi bolje nemamo.  Svaki dan slusam te price o ljudima koji mogu da podignu vise od bilo kog powerliftera samo im se nece,a i nemaju majicu. Ma kakva je to glupa prica  pun mi je.... tih rekordera mesnih zajednica i lokalnih teretana,koga je bre briga koliko bi oni mogli da dignu samo da hoce, Ja licno znam da Ervin Katona odavno ima rezultat u bench-u preko 300kg,ali to nikada nije uradio na takmicenju i rekord je takav kakav jeste. Poenta price je JEDINO MERODAVNO SU ZVANICNI POSTIGNUTI REZULTATI, a sve ostalo su prazne price i kurcenja. Sto se Milana tice za mene je on zvanicni drzavni rekorder,sta god ko mislio o njemu, i dok neki od tih snagatora ne obori njegov rekord tako ce i ostati. Takmicenja su jako otvorena pa nek izvole...

--- Kraj citata ---
.

TI STVARNO BRATE RESKIRAS.

MENI PRICA OVAMO DA IMAS SAMO JEDNOG KONKURENTA ,A SA OVAKIVM TEXTOVIMA SAMO IZAZIVAS...

ILI D APOJASNIM....U KOLIKO OVO DRUG GRKO PROCITA,A BUDE UKAPIRAO DA JE NJEGOV INTEGRITETA U FITNES FACTORY-U,UGROZEN-A SA OVAKVIM TEXTOVIMA JESTE-IMA DA DODJE NA DRZAVNO I DA VAS POCEPA KAO PEDER PLAYBOY..

JEBO MAJICU BRATE...GOL CE COVEK DA LEGNE IDA URADI AKO TREBA I NA BIS!!!!

Ted Arcidi:
Cek,cek sta da pocepa? Pa znaci i na njega preslo ono sa kralja?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju