Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Bench press-kako se to radi ...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Ted Arcidi Jul 26, 2007, 10:08:24 pre podne ---Cek,cek sta da pocepa? Pa znaci i na njega preslo ono sa kralja?
--- Kraj citata ---
..
PA JEBIGA...JEL VIDIS DA JE TO NESTO STO MI POJMAN NEMAMO....
SECRET OF THE PROS BRATE....
aragorn:
Vidi ,Ted Arcidi.....
NISTA JA NE OSPORAVAM,VEC SAMO IZNOSIM ONO STO SAM VIDEO!!!!!
RAZUMES????
Gledao sam covu u Kg-u koji dize 200 kg u bench-u/raw!!/ ,A IMA 49 GODINA!!!......a dupe na klupi!!!.....
A o Srdji,Drasku i jos jednom ,koga ne poznajem,da i ne govorim!!!
Sto njih ne interesuje takmicenje vec dizanje gvozdja za svoju dusu,PA STA CU JA ,NE MOZES GA PUSKOM NATERATI,AKO NECE....
Drugo,Peric sa onih 220 kg 5 puta,je cinjenica ,koju sam video ja i jedno 20 ljudi ,kada je bio na pripremama u Kg-u....
Da ti ne pricam, ovi bacaci kugle svetskog kalibra,KOJI BACAJU SA JEDNIM OKRETOM,/ZNACI, NE RUSKI METOD SA POTPUNOM ROTACIJOM!!/sta oni sve dizu u cucnju...bato moj........
Sto se tice Kantone...cova dize u bench-u 260 kg 3-5 puta u raw varijanti,REGULARNO NA TRENINGU!!!!
ZNACI,NIJE PRICA, VEC CINJENICA.
Sto se tice cucnja, TU TEK ZNAM BRDO LJUDI,KOJI SU TOLIKO TALENTOVANI,DA JE TO JEZA!!!....
Pa,gledaj recimo bacace koplja Torkildsena i Pitkamakija,obojica sa po 88 kg dizu 180kg u bench-u ,KAO IZ KATAPULTA!!!
A ovo sto sam pisao za nase rezultate u odnosu na svetske......,PA, PROSTO JE TO BOLNA CINJENICA ,ALI ITEKAKO ISTINITA.....JEDNOSTAVNO SMO AMATERI I TO JE TO......
Ne kazem...ima kvaliteta ,koji je u usponu.....ALI U POREDJENJU SA SVETSKIM NIVOOM JE TO JOS TANKO...
Mislim,to je cinjenica...pa kako god ti mislio......
DRUGO.
JA UOPSTE NISAM ZELEO DA OMALOVAZAVAM REZULTATE NITI COVEKA.....VEC SAM KRITIKOVAO PRISTUP!!!!!
Zasto,pitaces????
Zato, sto se to istice kao neki rezultat!!!
A to je rezultat samo u nasem dvoristu/a dokazao sam da ni tu nije!!!!/.......
Recimo,ovako.....
Gene Ryslac dize 1010 funti ,sa majcom.......2-3 sloja fury ...bla,bla....
A BEZ MAJCE?????
Trubaaaaaaaaaaaaa???
Zasto?
Zato, sto je fora u STO VECOJ MASI TELA,OPREMI I TEHNICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaci,trudim se da sagledam celu sliku,a ne samo brojku,i u tom smeru sam i komentarisao.
Ted Arcidi:
ma o cemu ti govoris sada,majke ti,pricas kako poznajes powerlifting,a sada mi govoris o majici kao nekom cudu,pa o bilderima koje ti znas i koji dizu neke tezine ko zna kako, o nekavim cudima od cucnja... nije bitno ni moje ni tvoje misljenje o Milanu ,ali znam da mu u cucnju u dogledno vreme niko ne moze ugroziti rekord(osim Mitrovica,mozda). Takodje moram da kazem da je sve preko 300 kg u bench-u i preko 400 kg u cucnju i mrtvom SVETSKI REZULTAT ako govorimo o normalnim federacijama kao sto je IPF. Pusti brojke i teoriju sa neta i rezultate u divljim federacijama sa svemirskom opremom.
Koliko se secam ovde je bila tema tehnika bench press-,a ne Milan Jovanovic i ko je sve jaci od njega u kojoj teretani,tako da ja vise necu polemisati o tome.
aragorn:
Razumi, covece,UOPSTE NIJE STVAR MISLJENJA!!!
Kakve divlje fedracije?????
Ja pricam o najvecim svetskim federacijama,a ne o .......
Mislim da nisi pazljivo citao sta sam pisao.
A SVE ONE CIFRE KOJE SAM IZNEO SU POSTIGNUTE SA MNOGO SVEDOKA,TAKO DA NEMA VEZE SA MISLJENJEM!!!
E sad ,to moze meni da se svidja ili ne,ili tebi....
To je vec druga stvar......
Sto se tice majce.
Tu ima toliko vrsta proivodjaca...neke su dozvoljene u jednoj...druge u drugoj federaciji..neke samo u "divljim"federacijama....jedne pomazu u jednom druge u drugom.....itd
ALI,CINJENICA OSTAJE!
REKORD BEZ MAJCE JE 325 KG,A SA MAJCOM 467 KG ...DA LI JE "MAGICNA"???....NEKA CITAOCI ZAKLJUCE SAMI...
Zasto je Ted Arcidi ,pre 20 godina bio na 125-130kg telesne tezine,a Ryslac ima 168-175 kg i jos raste u tezini???
Zasto je Scot Mendelson svaki put/pa i ovaj zadnji!!/ kada je postavljao raw rekord,skidao po 15-17 kg????
Problem je u tome sto VEOMA DOBRO ZNAM STA SE DESAVA U SVETU POWERLIFTINGA,tako da ces morati malo ozbiljnije da citas sta pisem.
Ted Arcidi:
Ma covece u kojoj normalnoj federaciji je rekord u bench-u 467kg,u nekoj koja dozvoljava Denim majice,gde se teg odbija od grudi,gde se laktovi ne zakljucavaju,koji bre Rychlac, obican cirkuzant. Mislim da ti bas ne kapiras osnovnu namenu majice, bar kada su u pitanju obicne majice dozvoljene u IPF. Koliko toga o cemu pises si isprobao na sebi? Ja te samo pitam gde su tvoji rezultati u odnosu na Milanove,zapitaj se pre nego sto nastavis polemiku o tome ko je amater ,a ko pro.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju